MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 işte ben de ondan tırlatıyorum biraz da bu kadar şu an. pazartesi görüştüm üretimciyle, bakalım neolacak. yani olumsuz da olsa aramalarını bekliyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 geri dönerler levent, o kadar kurumsal şirket haber vermeksizin iş yapmaz. olumlu veya olumsuz kesin dönerler geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 MrLevie said: throine said: p&g ile mülakattan 40-45 gün sonra offer alan adam var. rahat ol yani lol o p&g'ye de ayrı bi uyuzum ya dur bakalım. P&G ise alim sureci gibi bir zulum yok. Gorende zanneder ki adamlar ince eleyip sik dokuyorlar, dogru insani aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 o kadar dolu cv'me rağmen görmeden daha internet testinden sonra eledi herifler. allah akıl fikir versin diyorum kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 abv askerliğin ve torpillerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 thecure said: abi üretimciyle görüşmesi bir hafta sürmez.adam ya tamam alın bunu der hemen seni ararlar pazartesi gel diye. ya da adam beğenmedim başkalarını bekleyelim der ki o zaman bekliceksin başka çaren yok. çok profesyonelsen baktın haber gelmiyo(ki böyle bi durum varsa gelmiyodur) arayıp en geç bir hafta sonra son kararınızı bekliyorum çünkü başka durumlarım var dersin. ik dan seni haber vermeden bekletmelerinin başka bi nedeni olacağını düşünmüyorum. sonuçta onlarda bi an önce halletmek isterler. ikcı gonna ik biraz sarayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar