Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bir de evinin nerede olduğu önemli bence. Ben Moda'da oturduğum için istediğim zaman dojoma gidebiliyorum. 3 dakika yürümem yeterli.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 peki alihocaya git o zaman ne diyim. ne akar ne kokar ali hoca. ondan ders aldıktan iki sene sonra bi de ayhan hocadan ders alınca ben herşeyi yanlış biliyomuşum diyebilirsin yani. millet kendini durduk yere yere atıyo yanlış hareketlere tamam oldu diyip geçiyo filan yani ali hoca biraz. sen bilirsin.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Her hocanın yoğurt yiyişi farklıdır :) Keşke Tatami gene olsa TVde izlerdik gülerdik beyaz çoraplı masterı :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Sisli Terakki cok uzak da baska bisi sorcam aikido da bole antraman katanalari gibi bisi var onlar kullaniliyoýrmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Genç tayfa online oldu :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ayhan hoca ken(kılıç) tekniklerinde türkiyenin abartısız en iyisidir. bi süre sen yerlerde sürünüceksin sonra artık jo dur bo dur tantodur katanadır hepsini alcan eline. merak etme. :) jo rulez ayrıca.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Forza genç tayfa... Hadi güreş tutalım, İstanbul'daysa ben; Ankara'daysa Absolut alsın... edit: Hazır lafı geçmişken sorayım burada: jo ve bo ile ilgili olarak... Hangisi uzun olan? Hangisi kısa olan? Uzun olanla ilgili bir derdim yok da, kısa olanı kullanamıyorum, çok hafif geliyo bilmiyorum acayip bişey... Bi de geçen gün tanto aldım. Çok tatlı birşey ya... Tenchu'da Ayame'nin elindekileri gördükten sonra kapılmıştım bu silahın büyüsüne, artık ben de kesebiliyorum çatır çatır :) [signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. [Bu mesaj Kendercik tarafından 27 Eylül 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bonzi gelecek seni silkecek :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 silth boksu hiç tavsiye etmem. hoş bişi diil. acelem var diyosan, wing tsun a git. en hızlı öyle adam indirilir.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bonzi eşcinsel o yüzden kısa süreli cinsel hayatının tadını çıkar sonra sıra sana geliyor :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Absolut, 27 Eylül 2004 18:39 tarihinde demiş ki: Bonzi gelecek seni silkecek :) marduk da geliyor :D[signature][hline]dogmit bi ara msn de demiş ki: bunu yazan tosun güç seninle olsun MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yeni sayfa açılınca güme gitti yazdığım, haala ısrarla soruma cevap isterim ben: Bir önceki sayfada dedim ki; "...jo ve bo ile ilgili olarak... Hangisi uzun olan? Hangisi kısa olan? Uzun olanla ilgili bir derdim yok da, kısa olanı kullanamıyorum, çok hafif geliyo bilmiyorum acayip bişey..."[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 horace su ayhan kaya nin saatlerini yazan bir yer vardi siteyi verirmisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 uzun olanı bo. koltuk altından yere kadar olanı da jo. jo kalın olur. kafa kırar. silth ebmas.net ten videoları indir bak beencek misin. helcaraxe burasının bi forum olması bize bazı faydalar sağlıyor. mesela bikaç sayfa geri gidip adresi bulabiliyoruz. [signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 Eylül 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Öeh horace sen amma ilgileniyomuşsun bu işle ya demekki seni sokakta görürsek yolumuzu değiştircez. Bi anda "HAYT HUYT KİAA" noluyo lan ne kiası derken *Çotonk!* [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 :horace: default kaç zaten[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 değiştirmeyin. adam dövmem :) hayvanları filan dövebiliyorum ama gerekirse.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ebmas.net gibi olan site acilmior ? [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 27 Eylül 2004 18:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Dövüş sanatlarını özümsemiş bir insanın zaten başka bir insanı dövmesi zaten beklenmez ki. Ama kendinizi dövdürtmek isterseniz ağır fiziksel müdehale girişiminde bulunun ;)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 http://www.ebmas-tr.net/ burdan da olur[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bıcır bıcır yumruk atmaları süper. Aslında bütün savunma sporları gibi ilk darbeyi atlatıp rakibin savruluşunu iyi yönlendirmek olay videolarda yanılmıyorsam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi en güzeli kickbox[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Kickbox'tan şüpheliyim... Eğer bilgilerim yanlış değilse orada maksadın rakibine çatır çatır, vurabildiğin en büyük sertlikte vurmak. Peki nasıl oluyor da karşındaki adam ayakta durabiliyor? Nasıl oluyor da bayılmıyor? Nasıl oluyor da böbrekleri çalışmaya devam ediyor? Amaç rakibe vuruş yapmak değil mi?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi asıl önemli olan vuracağın noktaları bilmek, gidipte omzuna vurucak değilsin heralde adamın yani :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Abicim kickbox falan hikaye. Ben adamın burnuna küt diye ilk vuruşu yapsam herifin burnu kırılsa nolucak? Hadi aikidocu falan vuruşu engelleyebilirde kickboxcıya çat diye koyarım burnuna herif serilir yere[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar