Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dovus sanatlari Istanbul

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

peki alihocaya git o zaman ne diyim. ne akar ne kokar ali hoca. ondan ders aldıktan iki sene sonra bi de ayhan hocadan ders alınca ben herşeyi yanlış biliyomuşum diyebilirsin yani. millet kendini durduk yere yere atıyo yanlış hareketlere tamam oldu diyip geçiyo filan yani ali hoca biraz. sen bilirsin.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
Sosyal ağlarda paylaş

Forza genç tayfa... Hadi güreş tutalım, İstanbul'daysa ben; Ankara'daysa Absolut alsın...

edit: Hazır lafı geçmişken sorayım burada: jo ve bo ile ilgili olarak... Hangisi uzun olan? Hangisi kısa olan? Uzun olanla ilgili bir derdim yok da, kısa olanı kullanamıyorum, çok hafif geliyo bilmiyorum acayip bişey... Bi de geçen gün tanto aldım. Çok tatlı birşey ya... Tenchu'da Ayame'nin elindekileri gördükten sonra kapılmıştım bu silahın büyüsüne, artık ben de kesebiliyorum çatır çatır :)
[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.

[Bu mesaj Kendercik tarafından 27 Eylül 2004 18:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni sayfa açılınca güme gitti yazdığım, haala ısrarla soruma cevap isterim ben:

Bir önceki sayfada dedim ki;

"...jo ve bo ile ilgili olarak... Hangisi uzun olan? Hangisi kısa olan? Uzun olanla ilgili bir derdim yok da, kısa olanı kullanamıyorum, çok hafif geliyo bilmiyorum acayip bişey..."[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

uzun olanı bo. koltuk altından yere kadar olanı da jo. jo kalın olur. kafa kırar.

silth ebmas.net ten videoları indir bak beencek misin.

helcaraxe burasının bi forum olması bize bazı faydalar sağlıyor. mesela bikaç sayfa geri gidip adresi bulabiliyoruz.
[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre

[Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 27 Eylül 2004 18:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öeh horace sen amma ilgileniyomuşsun bu işle ya demekki seni sokakta görürsek yolumuzu değiştircez.
Bi anda "HAYT HUYT KİAA" noluyo lan ne kiası derken *Çotonk!*

[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kickbox'tan şüpheliyim... Eğer bilgilerim yanlış değilse orada maksadın rakibine çatır çatır, vurabildiğin en büyük sertlikte vurmak. Peki nasıl oluyor da karşındaki adam ayakta durabiliyor? Nasıl oluyor da bayılmıyor? Nasıl oluyor da böbrekleri çalışmaya devam ediyor?
Amaç rakibe vuruş yapmak değil mi?[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...