Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evet istanbulda dovus sanatlari kung fu vs vs gibi dovus sanatlarini karate aikido fln ogreten yerler biliyormusnuz iyi yerler ama ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aikido alkent hillside da olması lazım. kickbox falanm da namık ekin in spor salonunda olması lazım.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Martial artistanbul. Güzel oldu bak.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Thai box ve Kick box için Bujin önerimdir.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://www.aikidoturkey.com http://www.aikidoturkey.org/[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 aikido için özel ders veriyorum ben.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Bende bir ara aikido'ya gidicektim sonra vazcaydım. Belki reiki :) ehehe Ahha bu paticikten çok pozitif elektrik alıorum ahha..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 En sağlamı esnaf stilidir. Pis döverler.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yani zaten kavgada onları kullanmak zor kavgada guardını almaya calısmazsın bodozlama dalarsın yani alexi +1 hehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ahaha. ali hoca da mustafa hocadan özenip top sakal bırakmış. ehuhu. süper. ali hoca fena diildir. biraz paragözdür, agresiftir filan ama fena diildir yani. eski kungfucu. ööle. her türlü ayhan hocayı tek geçerim aikidoda. ayhan kaya. nerde şimdi tam bilmiyorum. bi dojo açmıştı en son...[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evet doğru. Allah ne verdiyse dalar esnaf hele elinde kılıç niyetine döner bıçağı falan varsa vay karşıdaki japonun haline. :horace:[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Evet bende o yüzden gitmedim. Sen , haayt huuyt yapana kadar adam alaşağı eder 2 dakkada.[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Yok bole Capoire capoira mi ne var cok artsi bisi :D kung fu karate gibi shaolin kung fu diye bisi duydum bide o ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 http://www.aikiturk.net/[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bence yanlis dusunuorsunuz sen ole bodoz dalan adami bir harakette yere serersin cunku cok acik daliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ahah bodoz'u brak. Elinde 1 metre döner bıçağıyla daldığında o haayt huyyt lar işlemiyo. E elinde bişi olmayanada gücümüz yetiyo allaha şükür..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ehehe. bi ara görüşelim bakalım nası yetiyo gücünüz. savunma sporu olarak wing tsun ve aikido gayet iyidir. biri yin biri yang benim gözümde.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 elinde doner bicagi bahane ondanda kurtulursun bilirsen isi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: horacegoesskiing, 26 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: ehehe. bi ara görüşelim bakalım nası yetiyo gücünüz. savunma sporu olarak wing tsun ve aikido gayet iyidir. biri yin biri yang benim gözümde. wingçu var abi süper olay ya o dediin wing bu wing mi bilmiyorum ama yani öldürme sanatı direk :P bi hoca var rıza diye çok ii öretiyo soyaadı neydi ya öf unuttum neyse eheh[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 istanbulda wing tsun öğreten bir yer var mı?[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Yok abi en güzeli reiki derim been. Telekinesis gibidir canına susadığım felsefe.. -Osman abi kaç! Geliyo herif elinde döner bıçağı ile!! -Dur şimdi ona bi negatif elektrik veririm. Allah çarpmışa döner!! -Osman Abiiiyyy! Ahhh! Ne dedim ben sana gitti güzelim kol!![signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 var bi kaç tane. ebmas okulu özellikle. emin boztepenin. bakiim.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 26 Eylül 2004 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 atakoy dde vars atakoy spor merkezi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 hah hatırladım. rıza burak[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: horacegoesskiing, 26 Eylül 2004 22:27 tarihinde demiş ki: ehehe. bi ara görüşelim bakalım nası yetiyo gücünüz. Valla tik'in varsa hiç yaklaşamassın bana. Ben stratejik dalarım..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar