mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 ETHERNETLE BAĞLANIYORUM BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 mulgear6 said: NE ARA AYIRTI LAN!benim o modem kırarım dizinizi Lan olm router istemiyo musun sen ? Router diye sattigim cihazin modem ozelligi yok. Ayrica bir kablo modem bir adsl modem var. Toplamda 3 cihaz var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 evet kablo modemimi bağlıyabiliceğim routerı istiyorum benim postun arkasından hemen ayırttım ben satma diyince ofansif oldum bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 BENİ NİYE GEREKSİZ YERE RAGE SOKUYORSUN O ZAMAN!AL ROUTERINIDA GİT! HÖarGH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 seni benimle böyle konuşmaktan men ederim boşuna gerdin beni buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 eğlenceli topak kovayla mısır yedirttiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar