Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 okuyucu yorumu hak ettikleri cezanin altinda""> "omer sancak hak ettikleri cezanin altinda" said: insanoglundan bi yol olmaz cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 "nutella yerim" said: avrupada anlatılan güzel bir fıkra vardır berlin duvarı yıkılır,soğuk savaş biter,savaş boyunca birbirleri ile yarışan fizikçiler bir araya gelir,ulan o kadar birbirimizi geçmeye calıstık yıllarca 2 muhabbet edemedik diye birbirlerine olan sempatilerini anlatırlar,rus fizikçi çıkar bizim kafamıza silah dayamış bir diktatör varken yıllarca bilim yapmaya çalıştık der,arkasından amerikalı bizim kafamıza da silah dayanmıştı yalnız aramızdaki tek fark bizim silahı görmüyor oldugumuzdu der. Hıncal Uluç'a gönder kesin köşesinde yayınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 lan fıkrayı ben uydurmadım bin yerde anlatılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2012 abi yine de tam bir "Anlayana..." başlıklı güldürmezken düşündürür gibi yapan fıkra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar