Asgard Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 upgrade li gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 En iyisinin a.k. falan derler böyle durumlarda, çok duyarsın ama askerlik yapmak icin benim de duyduğum bildiğim kadarıyla en iyi denilecek yerlerden birine düşmüşsün. Hayırlı teskereler torun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Oymanq said: Oda gosu bende. Bukadar şey tesadüf olamaz :P . Allah sağlıcakla gidip gelmek nasip etsin kardeşim, en kısa zamanda seni sahalarda görmek istiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 MadOrca said: En iyisinin a.k. falan derler böyle durumlarda, çok duyarsın ama askerlik yapmak icin benim de duyduğum bildiğim kadarıyla en iyi denilecek yerlerden birine düşmüşsün. Hayırlı teskereler torun. Hahhaha aynen öyle alışkanlık yapıyor sivile dönünce.. İzne geldiğimde dayım beni almıştı bavulu alırken şunu da alsana aq demiştim :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aelfric Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Hayırlısıyla gidip gel Oymanım yolunu gözlüyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Tekrardan merhaba arkadaşlar. Acemiliğimi bitirdim ve dağıtım iznine geldim. 1ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen hem sc2’yi hemde sizleri özledim. Neler oldu neler bitti bu süre zarfında merak ediyorum. İlk aklıma gelen sorular grubby halen noobmu? (sleeepe) , terran halen op’mi? (spartaya) , bensiz tartışmalar hareretli oluyormu (huna) merak ettiğim sorular :) . Şaka bir yana turnuvalarda neler oldu , bürşatın yaptığı etkinliğin yankıları sürüyor mu diye merak ediyorum. Ayrıca bu başlık altında Kütahya hava er eğitim tugayı “free win , 5yıldızlı otel , rahat ötesi ” gibi yorumlarda bulunanlara sevgilerimi gönderiyorum :D . Askerliğin rahatı olmadığını zor , daha zor ve imkansız şeklinde ayrıldığını gördüm. Burası starcraft forumu olsada eski bir oyuncu olarak burada konu dışı paylaşımda bulunmama müsaade ettiği için huun’a da teşşekürlerimi iletiyorum. Son olarak starcraftçıları hava kuvvetlerinde en az slayers boxer kadar iyi temsil ettiğimi belirtmek istiyorum. Kanıt olarakta şu resmi sizinle paylaşmak istedim :) . Normalde askerde bu tarz rütbeli kişilerin yanına bile yaklaşmak çok zorken timing , iyi scout ve harras yeteneğimle koyu bir sohbet imkanı buldum. Bakarsınız hava kuuvetleri sc2 takımı açılır bizim koreden farkımız ne :) Öndekiler: (sağdan sola) Kütahya Garnizon Komutanı: Sami F. Rütbe: Tuğgeneral Hava kuvvetleri Er Eğitim Komutanı: Akın Ö. Rütbe: Korgeneral Team V4 Oyuncusu: Oyman Rütbe: OrGosu :D Arkadakiler: Yıldızlar geçidi (xx sayıda albay , yarbay binaşı , yüzbaşı..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Selam kardeşim, öncelikle güzel haberlerine çok çok sevindim. Mesajını da yüzümde kocaman bir (:P) ile okudum. Sen gittiğinden beri forumlarda adam akıllı bir tartışma başlatamadık desem yeridir. Ben bir iki kere trolledim ortalığı ama ııı ıh ;) Konuştuğumuz gibi askerliğin ne kadar imkanları geniş olsada, rahat bir yer olmadığını yaşayarak görüyorsun. Ama yine resimden anladığım kadarıyla, Komutanlarımızla bir şekilde aynı kokteylde olman ve dahası General sıfatındaki bir komutanın, senin koluna girmesini pozitif bir işaret olarak algılıyorum :) Sana imkan verseler eminim ki Boxer yanında halt eder de işte yok öle bi şans ;) Bizi mümkün mertebe habersiz bırakma dostum, sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 al al yanaklar :D Grubby hala turnuvalara qualify olup üstlerden sıra kapıyor ama hala bir star olamadı çat çat turnuva kazanan :P sen yoksun tartışma yok valla :( öyle takılıyoruz işte gm umutlarıyla hala laddering falan fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Güzel torpilin varmış hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Amasya-Merzifon 5.ci Jet Hava Üssü Kütahyadan buraya atandım. Hem merzifon merkezi , çarşısı , insanları hemde bu üs hakkında az çok bilgisi olan dostların yardım ve bilgilerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 merzifon benim menzilime girer. alayım bir hafta sonu seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Hunn'da ayağına kadar gelmiş kaçırmak istemiyo tabii... Heleki Oyman şu sıralar emir nereden nasıl gelirse uygulamaya hazır bir bünyeyle iken işi pişirirsiniz artıkın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 huun said: merzifon benim menzilime girer. alayım bir hafta sonu seni. valla süper olur . Özelden bana telefonunu gönderiver ozaman. Birde sanırım oraya uçak yok. Samsuna uçakla gidip otobüsle merzifonamı gitmemi tavsiye edersin yokda direk otobüsle merzifona gitmek daha avantajlımı olur? Çünkü havaalanına zaten 2saat önce gidiyosun ortalama 2saat yolculuk ve bavul alma olsa etti 4saat. Birde samsundan merzifona otobüs bulup gitmem 4 saat felan alacaksa totalde 8 saatimi yiyip daha fazla para vermektense 10-12 saate gidebiliyosam geze geze gitmeyi tercih edeyim diyorum önerin nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 hangi günler bilmiyorum da, sabah 5:30 6:00 gibi gelen uçaklar var istanbul'dan. bin onlardan birine, 1 saatte terminaldesin, 1 saat beklersin, 2 saat yol. ben olsam otobüste osura osura uyuyarak gelirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar