Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Merhaba Arkadaşlar Artıları eksileri ile priestler bu topic altında konuşalım istedim. Açıkcası Daha yeni başladım priest ile oynamaya ve druidten sonra cast time ile oynamak bana biraz koydu açıkcası. Discipline Olarak oynuyorum ve Stat Önceliği Int > Spi > Mas > Crit > Haste şekilinde. Healing Rotasyonunuz nasıl olmalıdır? Haste için soft cap nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 pve? pvp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 PVE için tartışalım önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pain and suffering Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 10 man mi 25 man mi? Tank mı raid heal mı? Hangi sınıflardan(heal talentli) kaç kişi raidde oluyor? Shield mı atarsın bol bol yoksa Penance + GH mı kullanırsın? Bunların hepsi hangi statı kasacağına karar vermende etkilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sen şurayı güzelcene oku, başka bilmen gereken birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Bunları zaten biliyoruz. Merak ettiklerim. Mesela Discipline Priest için haste kaçta bırakılmalı. Spirit'in cap'i nedir? Mastery için sınır nedir nereye kadar gider? gibi şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Sprit'in cap'i mananı dayandırabildiğin sınır, Spell Power zaten sonuna kadar, Mastery de spirit'e artık ihtiyaç duymadığın noktada alacağın stat, Haste'ın belli bir cap'i var mı bilmiyorum bu patchte oynamadığımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Discipline priest için herhangi bir haste-crit-mastery-spirit cap yok. Spirit bir üst mesajda da dendiği gibi senin oyun stiline göre manan rahat yeter hale gelene kadar en önemli stat. Sonra mastery-haste-crit üçlüsünü aynı yüzdede tutacak şekilde dengeli kasıcaksın. Çünkü bunların her biri diğerini gayet süper tamamlıyor, birini diğerinden üstün tutamassın discipline priest oynarken. Eskiden crit çöptü ama artık healler %200 heallamaya başladığı için 3 stat aynı ayara geldi üçaşşa beş yukarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar