Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

göz alışkanlığı

yav

Öne çıkan mesajlar

yahu bende garip bir uyuzluk var
uzun süreli baktığım bir yerde bir değişiklik oldu mu kafayı yiyecek gibi oluyorum.
mesela masa ve monitör var karşımda ve diyelimki solumda bir dolap var. Biri gidip benim görüş sınırımdaki (en köşede de olsa) dolaba bir ceket astı mı ben monitöre bakarken bir acayip oluyorum, çok rahatsız oluyorum adfsf

internet sitelerinde de var böyle bişey

demin twitter'a bakayım dedim o da ne adamlar sol sütunu sağa sağ sütunu sola almış... başım dönüyor gibi oluyor acayip uyuz oluyorum öyle böyle değil:S

acaba göz beyin koordinasyonumda bişeyler mi var ilerde problem olabilecek? :D

var mı böyle başkaları?
Sosyal ağlarda paylaş

ekşi'yi biraz okuduktan sonra yok canım o kadar değilim falan demiştim ama sonra bir yakınıma sordum ben takıntılı mıyım diye falan hani normal kabul edilebilecek tarzda takıntıların var tabi dedi....şimdi tekrar düşündüm de, annem babam biraz dağınık insanlardır misafir gelmedikçe ev sürekli dağınıktır yani hem arşivcilik var hem yayıntı pılı pırtı çok vardır benim büyüdüğüm evde.... neyse efendim acayip uyuz oluyodum ben o olaya psikolojim bozulur gibi oluyodu o salonu gördükçe ve hep odama kaçardım. vb bazı başka şeyler...mesela düşünüyorum da düşündükçe bişeyler çıkıyor anasını satayım. Nerden test edebilirim ben bu işi? Ciddi bişey yoktur ama ılımlı da olsa belki bişeyler vardır yol yakınken sıyırmadan halledelim yani :D
Sosyal ağlarda paylaş

1-2-3 numara tamam
4 numarada takıldım
bir süredir tüm hepsine acayip karşı olma ekseninde bir takıntım var -acayip hümanist bir şekilde muhalif oluyorum çok kırıyorum bazen kız arkadaşımı falan faşo'luk yaptı mı--- o da bir takıntı mı acaba.

devam edeyim ben

5 numara işte ailemde olan bişey sanırım ben yine o olaydan sıyırmak için çaba gösteriyorum mesela.
Hani bilet saklamam ama gittiğim yer filmi kimle gittiğimi nerde izlediğimi falan yazarım. Kitaplar konserler aynı nitekim. HUMM.

>> şu milliyetteki maddeleri bi okusanıza yav, çoğunuzda olan özellikler dğeil mi bunların birkaçı da olsa? Bende bazıları acayip var gerçekten, bazılarına karşı da beynim acayip bir savunma mekanizması geliştirmiş olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

>> şu milliyetteki maddeleri bi okusanıza yav, çoğunuzda olan özellikler değil mi bunların birkaçı da olsa? Bende bazıları acayip var gerçekten, bazılarına karşı da beynim acayip bir savunma mekanizması geliştirmiş olmalı.

http://blog.milliyet.com.tr/obsesif--kompulsif-kisilik-bozuklugu---test-10/Blog/?BlogNo=7516
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...