yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 yahu bende garip bir uyuzluk var uzun süreli baktığım bir yerde bir değişiklik oldu mu kafayı yiyecek gibi oluyorum. mesela masa ve monitör var karşımda ve diyelimki solumda bir dolap var. Biri gidip benim görüş sınırımdaki (en köşede de olsa) dolaba bir ceket astı mı ben monitöre bakarken bir acayip oluyorum, çok rahatsız oluyorum adfsf internet sitelerinde de var böyle bişey demin twitter'a bakayım dedim o da ne adamlar sol sütunu sağa sağ sütunu sola almış... başım dönüyor gibi oluyor acayip uyuz oluyorum öyle böyle değil:S acaba göz beyin koordinasyonumda bişeyler mi var ilerde problem olabilecek? :D var mı böyle başkaları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ben de fps oynarken etrafta dönüp dolanan hareket halindeki insanlardan nefret ederim. acayip dikkat dağıtıyorlar. bu yüzden adam dövmüşlüğüm bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 devreler yanmis haci seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 beyin yetmiyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 ocd ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 banko ocd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ocd ne ya? bi paragraflık yazıdan tehşiş koymuşsunuz yine zaten :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 takıntılı tip demek ocd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ekşi'yi biraz okuduktan sonra yok canım o kadar değilim falan demiştim ama sonra bir yakınıma sordum ben takıntılı mıyım diye falan hani normal kabul edilebilecek tarzda takıntıların var tabi dedi....şimdi tekrar düşündüm de, annem babam biraz dağınık insanlardır misafir gelmedikçe ev sürekli dağınıktır yani hem arşivcilik var hem yayıntı pılı pırtı çok vardır benim büyüdüğüm evde.... neyse efendim acayip uyuz oluyodum ben o olaya psikolojim bozulur gibi oluyodu o salonu gördükçe ve hep odama kaçardım. vb bazı başka şeyler...mesela düşünüyorum da düşündükçe bişeyler çıkıyor anasını satayım. Nerden test edebilirim ben bu işi? Ciddi bişey yoktur ama ılımlı da olsa belki bişeyler vardır yol yakınken sıyırmadan halledelim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 teste gerek yok. şu posttan bile ocd olduğun belli. tedavi: herşeyi bu kadar kafaya takma, kafada bitiyor herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi kafayı yicem niye up'ladınız bu başlığı google'da arama yaptım bi tane yazı çıktı daha ilk madde acayip uyuyor abbvvv c/p yaptırmıyor kerizler -- http://blog.milliyet.com.tr/obsesif--kompulsif-kisilik-bozuklugu---test-10/Blog/?BlogNo=7516 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 aa ben de ocdymişim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 1-2-3 numara tamam 4 numarada takıldım bir süredir tüm hepsine acayip karşı olma ekseninde bir takıntım var -acayip hümanist bir şekilde muhalif oluyorum çok kırıyorum bazen kız arkadaşımı falan faşo'luk yaptı mı--- o da bir takıntı mı acaba. devam edeyim ben 5 numara işte ailemde olan bişey sanırım ben yine o olaydan sıyırmak için çaba gösteriyorum mesela. Hani bilet saklamam ama gittiğim yer filmi kimle gittiğimi nerde izlediğimi falan yazarım. Kitaplar konserler aynı nitekim. HUMM. >> şu milliyetteki maddeleri bi okusanıza yav, çoğunuzda olan özellikler dğeil mi bunların birkaçı da olsa? Bende bazıları acayip var gerçekten, bazılarına karşı da beynim acayip bir savunma mekanizması geliştirmiş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ya salla bende fiş-fatura sakliyorum ona bakarsan eve gitsen 5yıl öncesinin haziran ayının su faturasını tak diye gösteririm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 >> şu milliyetteki maddeleri bi okusanıza yav, çoğunuzda olan özellikler değil mi bunların birkaçı da olsa? Bende bazıları acayip var gerçekten, bazılarına karşı da beynim acayip bir savunma mekanizması geliştirmiş olmalı. http://blog.milliyet.com.tr/obsesif--kompulsif-kisilik-bozuklugu---test-10/Blog/?BlogNo=7516 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 sende de ileri ocd var. hemen bi doktora görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 throine said: ben de fps oynarken etrafta dönüp dolanan hareket halindeki insanlardan nefret ederim. acayip dikkat dağıtıyorlar. bu yüzden adam dövmüşlüğüm bile var. Bu bende de var. MMO falan oynarken de oluyor. Hele böyle dibime girip bu ne şu ne diye soranlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 o maddelerin hepsinin tam tersi var bende, ocd'nin tersi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 dco kikikkikikikki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 rahat, geniş filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 şizofreni başlangıcı var sende , böle etraftan beni izliyorlar ediyorlar tripleri sakat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Rahat ol takma o kadar, biri dolapa ceket astımı bak senin ceket değilse kalan sağlar bizimdir de devam et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 bende de var ocd ya da böyle düşünmem bile takıntı sdfsd. Zengin hastalığı arkadaşlar bunlar yani dertsizlikten üretilen şeyler. Kafayı başka şeylere yönlendirin mali borç içine girin ne biliyim işte bulun bişeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 obsesiflik çok daha ciddi boyutlarına deniyor bu işin. mesela ayakkabılarını bağladıktan sonra elini klorakla yıkayan bir tanıdık var temizlik konusunda obsesif. öyle ucubik bi yerlerde değilse takıntınız hemen havaya girmeyin ocd diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 klorak denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar