Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Resim hosting servisleri ve API

reyou

Öne çıkan mesajlar

selamlar yeni bi web projesine basliyorum,

proje icerisinde 50x50 ve 250x250 formatinda binlerde
resim tutmam gerekiyor, simdi ben bunlari web projeesi icinde
tutarsam, hem proje boyutunu gereksiz buyutuyo hemde agirlastiriyo backup olayini falan.

simdi google in picasa gibi bi servisi varmis sanirim, API ile resim yuklemeye izin veriyomus, yalniz o daha cok gallery gibi geldi ama hani bole batch upload yapabilirmiyoim bilmiyorumz.

sizin bildiginiz kullanimi kolay, imageleri host edebilecegim bi servis varmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Senin projelerden biten oluyor mu lan ?

Google artik limit getirdi API servislerinin hemen hepsine. Fazlasi icin para istiyor. Atiyorum gunde 1000 talep gonderebilirsin, gerisi parali diyor.

Bunun icin bir yer bulamazsan ben saglarim sana boyle bir servis. En kotu efektif olacak mi diye denemis oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

piczasso tam benlik biseymis aslinda ama
ne bilim yarin siteyi kapatip gideceklermis gibi bi hava verdi bana :)

minus.com tam benlik gibi duruyo, .NET api larida var, bunu bi deniyim.

@di, hostingi turkiyeden istemiyorum yalniz, mumkunse amerika olmasi gerekiyo :) cunku sitem "think globally fck locally" felsefesine dayaniyo. bide api saglicakmisin yoksa ftp upload mi yapmam gerekiyo?

@aqu, bi ara gelde sana starbucks falan ismarliyim, bosa para vermem ama gonlum zengindir, babacan sevecen adamimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

TR'den veren kim lan. En pahali trafik TR'de, ziyan etmem onu. =P

Almanya olur muhtemelen.

API olayi nasil olur bilmiyorum. Kolayca kullanabilecegin bir servis varsa onu kodlayabilirim hizlica. SOAP olur XML olur JSON olur.

Imajlari da FTP'ye atabilirsin ya da POST edebilirsin. Konusup karar vermek gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

almanyada olmaz yau, tahminden sitenin ziyaretcilerinin cogu amerikadan olucak cunku isin icinde genelde amerikan siteleri falan var, alisveris vs olsun...

tesekkurler yinede bilgi icin, ama birgun elbet seninle http'nin bilmem kacinci protokolunde bulusup RSA 2 sifrelemesi ile handshake yapacagiz! :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...