Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 alttaki yılbaşı planlarınızı okudum pek bişi çıkmamış hem ben ne yapcaksınız diye sormuyorum öneri istiyorum yeni konu açayım dedim. ne kadar uygun olursa o kadar iyi olur çünkü gelecek arkadaşlar fiyat yüzünden iptal olmasını istemiyorum. sınırsız alkollü bir mekan veya güzel bi konser,club, bi günlük uludağ tatili kayaklı fln yani herşeye açığım. çok sevinirim güzel fikirler çıkarsa. arkadaşlarımla baya bi tartışma mevzusu oldu çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 "yani herşeye açığım" burda anlatamam özele gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 gay şakası mı yoksa ciddi bişi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Biz didimde bi otelde 170tlye herşey dahil geçiriyoruz mesela. Diğer bi öneri çeşmeye gidiyosun ucuz bi pansiyon otelle anlaşıyosun ordaki barlarda geçiriyosun ort 150ye falan patlar gayet eğlenceli ortamlar oluyo. http://www.facebook.com/profile.php?id=100000907730352 Mesela arkadaşın yeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 aynen bana da 1 günlük çok yormayacak bi program lazım zira hemen pazartesi finaller başlıyor adam gibi eğlencesi olan bi otel falan her şey dahil olsun ya da paket bişi olsun mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 paticik öldü mü fikirler bu kadar mı ? + istanbul içinde olursa güzel olur mekan ege tarafları uzak kalıyor... yol parası extra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Biletix'ten bak Istanbul icin bir suru etkinlik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 eskiden evde aileyle geçirirdik yılbaşını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 steamden ucuz oyun al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Orgrimmar önündeki kutlamalara katılsın hatta. Abi her gelen bir şişe içki + yiyecek bir şeyler getirsin şeklinde, kişi sınırı olmayan bir parti ver evinde, kırılacakları, üstüne kusulmaması gerekenleri falan da kaldır gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Executive suit sampanya jakuzi dvd mum isiginda yemek vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar