di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Selam, Kafayi yemek uzereyim. Site tasarimi power point sunumu olarak hazirlanmis. Dokuman 96 dpi, benim ihtiyacim olan 72 dpi ve olmasi gerekenden daha ufak hazirlanmis. Herseyin yeniden cizilip, hem cizimleri hem de fontlari orantili olarak buyutmek gerekiyor. Sozde tasarima bulasmiyoruz! Neyse esas dert su. Bunu hazirlayan adamlarin sablonunu export ettigimde (PDF, PNG farketmiyor) slide'dan 960x720 pixel'lik bir alani export ediyor ama slide cok daha uzun. Slide boyutunu degistirince tasarim dagiliyor. Bunun hepsini export et demem lazim. Nasil yaparim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 slide ı html olrak kaydet imajları tek tek al ve ps ya da toptan resimlerin size ı ile oynayan programlarla istediğin pixele getir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 resim olarak save edip pp ile her resmi bir sayfaya atip ne bir pp yapsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Iste imaj olarak kaydettigimde slide'da gorunenin tamamini degil, bir kismini kaydediyor. Slide boyutunu secmis eleman, sonra sayfa uzadikta slide asagi dogru kaymis ve tek slide gibi gorunuyor. Cikamadim icinden bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Hallettim. Baska bir dokuman actim daha uzun sekilde. Yuksekligi 19cm'den 80cm'e cikardim, birinden digerine slide slide c/p yapiyorum. 80cm'de kisa geldi gerci. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar