GilthanasUO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hiç bi online oyun oynayamıyorum lag almış başını.çoğu yere girilmiyo.nedenini bilen varmı.adsl ile bi dosyayı 1kb/sn ile fln indiriom.ankara damı bu sorun yoksa istanbuldada varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yurtdışı çıkışlarında bakım var haftasonu için. Sorun sende değil.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şimdimi akıllarına geliyo.haftasonu internet keyfimizde kaçtı.online oyunlarda lagdan hareket edilmiyo.msn açıldığı gibi kapanıyo .vss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 eleman baglantilar cok kotu ttnetin fiber kablosu kopmus netin yzude 50 yavaslamis olmasi lazim yani bu rayi 2 snde aciyosa n5 sn de acarsin eger dl hizin 128 e 14 se 5-6 k ile cekersin olay bu yoksa dsl cokmez o kadar da kotu degiliz .en azinda kambocya malezya pakistan irak irandan daha iigiz ...[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet onlardan kesin daha iyiyizdir ne mutlu bize :)[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ya haftasonunu mu buldunuz kardeşim bakım için![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Özel olarak ayarlıyorlar, haftasonu olabilmesi için.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 streamon iiiyz dediğin ülkeler zaten bi halta yaramaz ülkeler... geri zekalı telekom diyemiyo hafta sonu insanlar nete girer ben şu işi hafta içi yapiyim.veya bi anda %50 yi kesmiim yavaş yavaş bakiim yapiim yok olmaz illa böle b.k yiyek.el kaide ing konsologu yerine su telekomu vursaydi keşke[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bunları telekom düşnemiyor mu peki? hefta içi yaparsa online çalışan bütün şirketlerin işleri duracak edecek. halbuki haftasonu sadece eğlence amaçlı işlerimiz engellenmiş oluyor.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok abi adamların tüm alt yapıları sorunlu.en son böle bi sorun olduğunda yedek sistem devreye soktular hala yedekte çalışıomuş.sözde eskiyi de bağlayacakalr ve bağlantı coşacaktı.artık telekomun hiç bir işine güvenmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya su ara yurtdisi bende yine patladi sizde nasil ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Şu "hafta içi yapsınlar" diyenler beni öldürdü gülmekten. :) Arkadaşlar, internet oyun oynamak için icad edilmiş birşey değil... Dünya'daki ticaretin neredeyse yarısı için internet kullanılıyor artık. Siz iki satır oyun oynayacaksınız diye, ticaret mi duracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Adsl i fazla etkilemicek sanırım..Zira suan hiçbir baglantı problemi yaşamıyorum..Cable çekicekmiş baya =)[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bendede adsl warda heryere giriorum rahat rahat oynadiim oyunun serverina 1500 ping atiyorum ne is anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kabloda da bi sorun yokh 30 35kb download yapioruz 128 ile :)[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Eno, 09 Ekim 2004 14:25 tarihinde demiş ki: Şu "hafta içi yapsınlar" diyenler beni öldürdü gülmekten. :) Arkadaşlar, internet oyun oynamak için icad edilmiş birşey değil... Dünya'daki ticaretin neredeyse yarısı için internet kullanılıyor artık. Siz iki satır oyun oynayacaksınız diye, ticaret mi duracak? +1 Tamam telekom birçok konuda yetersiz. Altyapı uyduruk, aldığı kararlar, verdiği hizmet easy money mantığı taşıyor bunları biliyoruz. Fakat "lan banyoda kıçıma su kaçtı, telekom Allah belanı versin!" şeklinde her durumda telekoma yüklenmek ne kadar doğrudur acep?[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ! Trust in my self-righteous suicide. I cry, when angels deserve to die. Phann - Exca/Hib Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 yurt ici serverlarinda sorun cikmaz ancak ul yaptiginda bayagi bir sorun yasayacaksin yada yabanic bir serverdan oyun oyarsan o zaman tt ye en guzel dileklerni yollarsin :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Fakat "lan banyoda kıçıma su kaçtı, telekom Allah belanı versin!" şeklinde her durumda telekoma yüklenmek ne kadar doğrudur acep? kendi sorunda cevabı vermişin aslında biraz :) :) Hangi ülkenin yurt dışı kapasitesi bir bakım çalışması sonucu yarı kapasiteye indiriliyor allah aşkına sen bana bunu söyle yarım milyon dsl portu açmayı bilen telekom bi yurt dışı çıkışlarını arttıramıyor daha oncede tekrarladım simdide soyluyorum telekoma kafam girsin Med Nautilus [signature][hline]icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 10 Ekim 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 başka bir forumda bir arkadaşımız cok guzel bir laf etmiş :) "Bu duyuru tamamen yanlış arkadaşlar ... Teknik olarak birşeyin yavaşlaması için hızlı olması gerekir değiştirip daha da yavaş olacak demeleri lazım "[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar