Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADsL çöktümü ,yoksa tüm bağlantılar mı gitti.

GilthanasUO

Öne çıkan mesajlar

eleman baglantilar cok kotu ttnetin fiber kablosu kopmus netin yzude 50 yavaslamis olmasi lazim
yani bu rayi 2 snde aciyosa n5 sn de acarsin eger dl hizin 128 e 14 se 5-6 k ile cekersin olay bu
yoksa dsl cokmez o kadar da kotu degiliz .en azinda kambocya malezya pakistan irak irandan daha iigiz ...[signature][hline][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

streamon iiiyz dediğin ülkeler zaten bi halta yaramaz ülkeler...
geri zekalı telekom diyemiyo hafta sonu insanlar nete girer ben şu işi hafta içi yapiyim.veya bi anda %50 yi kesmiim yavaş yavaş bakiim yapiim yok olmaz illa böle b.k yiyek.el kaide ing konsologu yerine su telekomu vursaydi keşke[signature][hline]Napolyon -> Dünya tek bir devlet olsaydı İstanbul başkent olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

Şu "hafta içi yapsınlar" diyenler beni öldürdü gülmekten. :) Arkadaşlar, internet oyun oynamak için icad edilmiş birşey değil... Dünya'daki ticaretin neredeyse yarısı için internet kullanılıyor artık. Siz iki satır oyun oynayacaksınız diye, ticaret mi duracak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eno, 09 Ekim 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
Şu "hafta içi yapsınlar" diyenler beni öldürdü gülmekten. :) Arkadaşlar, internet oyun oynamak için icad edilmiş birşey değil... Dünya'daki ticaretin neredeyse yarısı için internet kullanılıyor artık. Siz iki satır oyun oynayacaksınız diye, ticaret mi duracak?

+1

Tamam telekom birçok konuda yetersiz. Altyapı uyduruk, aldığı kararlar, verdiği hizmet easy money mantığı taşıyor bunları biliyoruz.

Fakat "lan banyoda kıçıma su kaçtı, telekom Allah belanı versin!" şeklinde her durumda telekoma yüklenmek ne kadar doğrudur acep?[signature][hline]Hatırlar mısın bir aralar OSI' de etrafa para saçan onurlu bi mage vardı.... VERİN LAN PARALARI GERİ!

Trust in my self-righteous suicide.
I cry, when angels deserve to die.

Phann
- Exca/Hib

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fakat "lan banyoda kıçıma su kaçtı, telekom Allah belanı versin!" şeklinde her durumda telekoma yüklenmek ne kadar doğrudur acep?

kendi sorunda cevabı vermişin aslında biraz :) :)
Hangi ülkenin yurt dışı kapasitesi bir bakım çalışması sonucu yarı kapasiteye indiriliyor allah aşkına sen bana bunu söyle yarım milyon dsl portu açmayı bilen telekom bi yurt dışı çıkışlarını arttıramıyor daha oncede tekrarladım simdide soyluyorum telekoma kafam girsin
Med Nautilus
[signature][hline]icq:140353

[Bu mesaj -Ari- tarafından 10 Ekim 2004 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

başka bir forumda bir arkadaşımız cok guzel bir laf etmiş :)
"Bu duyuru tamamen yanlış arkadaşlar ...
Teknik olarak birşeyin yavaşlaması için hızlı olması gerekir
değiştirip daha da yavaş olacak demeleri lazım "[signature][hline]icq:140353
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...