Smoke Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ne pis bişeymiş mail beklemek ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bizim 1 hesap içerde dönüşümlü oynuyoruz diğer hesapda ilk wave de aktif olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Seru said: "Captain Logar" said: haraket basladi sonunda lol https://twitter.com/#!/Rockjaw herif resmen kişisel tatmin yaşıyor. ne sen sor ne ben soyleyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bilmiyor ki mendebur oyun çıksın kimse yüzüne bakmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 15 Yıldır hotmail hesabım var. Hic bir zaman bu kadar hızlı temizlememiştim. Saat kaçta hangi markalardan spam geliyor kactane geliyor soyleyebilirim sanırım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 şaka maka iyi yönetti communityi..bakma bizde sabır yok..neydi o aion daki dümbük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 benim hesap ilk günden beri açık ama giremiyorum ki. okulun son dönemi... okul mahvetti beni. mezun olunca emekliye ayrılmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Sannin said: şaka maka iyi yönetti communityi..bakma bizde sabır yok..neydi o aion daki dümbük... tek ve en büyük hataları community üzerinde. US ve EU forumlarını ayırmamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 WhiteDagger said: 15 Yıldır hotmail hesabım var. Hic bir zaman bu kadar hızlı temizlememiştim. Saat kaçta hangi markalardan spam geliyor kactane geliyor soyleyebilirim sanırım artık :P sen temizlemekten bahsediyorsun,eğer o spam kutusu dolu olmasın tek maili göriyim kalpten giderim ben kaç gündür zaten yusuf yusuf durumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi illa maili check etmeye gerek yok ki girin launcherdan deneyin aynı nane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 abi wc ye gitmeye erinen adama launcher diosun,gerekirse 1 saat sora girerim o maili gördükten sonra ama saat başı 1 kere launcher denerim o kadar illet etti beni bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 o değilde malum oyundan göç başlamış deniyor, guild guild swtora akıyormuş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 mailler zaten 20-45 d gecikmeli geliyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Norak said: o değilde malum oyundan göç başlamış deniyor, guild guild swtora akıyormuş millet. for the horde geçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 FOR THE EMPİRE yaparlar guild ismini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 geçmiyor zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 özcan denizmi söylüyordu bir ara:S geçmişimden iğrendim bir anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 HEYECAN VARMI GENÇLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 üç nokta beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 bugün atama yokmuş kalan oyuncular ilgi alanlarına göre başka oyunlara yönelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warghammer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 mesai baslıyor mu gencler..kasım sonuyum atama bekliyorum da X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nevberos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Ataması Yanlışlıkla Dizi Lisesine Yapılan Öğretmen İstifa Etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sannin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 ee yalan mı olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar