coamenel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 arkadaşlar normalde bunu veterinerler başlığına yazacaktım fakat burada daha göz önünde olur diye düşündüm. aşağıda ki linkte bu veteriner kliniğinin sahibi sözde veteriner hanımefendinin sebep olduğu bir durumla ilgili bilgi var lütfen inceleyin ve istanbulda oturan hayvan severlere iletin. http://turkey.myletsadopt.com/?p=515&cpage=2#comment-889 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yalan olduğu hakkında bay baya iddia var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 abi çok hassas bir konu bu konu laraken in kedisi garfieldin da rahmetli olmasına buna benzer bir durum sebebiyet verdi işini iyi yapmayan veterinerlerin sonuna kadar reklam edilmesi taraftarıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bi üstteki konuya gece koymustum ben hatta sonra rüyama girdi sinirlendim uyandım bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 dogru mu yalan mı nerden bilicez? geciniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar