Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Hazır en büyük boyundan protein tozu hediye gelmişken bir body salonuna da yazılayım dedim. 1 sokak ötemizde Polat Renaissance Hotel var ama 950€ (senelik) ücret istediler. Yeşilyurtta oturuyorum bu arada. Bakırköy cıvarında falan uygun fiyata iyi hizmet veren bodybuilding salonu arıyorum, varmı bildiğiniz mekanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Sports Int. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Hmm mekan güzel senelik fiyatını biliyomusun? Birde titanic hotel vardı tam meydanda orası da uygundu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 bodybuilding salonu ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 hastaneye git şizofren indir kaldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Hala bakırköyü ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile bağdaştıranlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Yesilkoy spor merkezi var bakirkoyden daha yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Lord_Argos said: Hmm mekan güzel senelik fiyatını biliyomusun? Birde titanic hotel vardı tam meydanda orası da uygundu sanırım. titanic guzel yer, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Lord_Argos said: Hala bakırköyü ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile bağdaştıranlar var. Ahah bıktım ben bundan ya. - Nerede oturuyorsun? + Bakırköy - Deliler hastanesi HEHEHEHEHE NİEHEH AHAHAH. Yazmışken bulayım madem bakırköydeki yerleri; Akademi Spor Merkezi, Akar Spor Merkezi, Crowne Plaza Health Club, Namık Ekin Sport Center. Ben bağyan oldugumdan da ötürü pek bilmiyorum vücut geliştirme araştırmadımdı. Sadece Akar spor merkezi'ni biliyorum. Sitesinde günlük fiyata 10 TL diyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Tyrannus said: hastaneye git şizofren indir kaldır. asfhausfhausfhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Tatre_ said: Lord_Argos said: Hala bakırköyü ruh ve sinir hastalıkları hastanesi ile bağdaştıranlar var. Ahah bıktım ben bundan ya. - Nerede oturuyorsun? + Bakırköy - Deliler hastanesi HEHEHEHEHE NİEHEH AHAHAH. Yazmışken bulayım madem bakırköydeki yerleri; Akademi Spor Merkezi, Akar Spor Merkezi, Crowne Plaza Health Club, Namık Ekin Sport Center. Ben bağyan oldugumdan da ötürü pek bilmiyorum vücut geliştirme araştırmadımdı. Sadece Akar spor merkezi'ni biliyorum. Sitesinde günlük fiyata 10 TL diyor mesela. Bodybuilding'den kastım zaten spor merkezi olcak ağız alışkanlığı sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Cairne said: Yesilkoy spor merkezi var bakirkoyden daha yakin 12 ay sınırsız fitness uyeliği Tek ödeme 900TL World-bonus-maximum 85x12 taksit Oha süpermiş 900€ polat'a vereceğime buraya giderim daha iyi :D Edit: Acaba hocaları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 ben polata üyeyim çevrede daha iyisi kalitelisi yok. Ha gitmiyorum o ayrı ama çok güzel a plus a mac açılcak diyolar istersen onu bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Lord_Argos said: Cairne said: Yesilkoy spor merkezi var bakirkoyden daha yakin 12 ay sınırsız fitness uyeliği Tek ödeme 900TL World-bonus-maximum 85x12 taksit Oha süpermiş 900€ polat'a vereceğime buraya giderim daha iyi :D Edit: Acaba hocaları nasıl? hocaları iyidir baya baya yardımcı olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar