Mave Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Dünyanın bütün güzeLLikLerini verseLer Bütün servertini serseLer önüme Ne bir teLine değişirim saçının Ne o tatLı güLüşüne...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Guzel ilk defa yazdıysan.. Bak ben iyice alıştım şu yazmaya en buyuk zevkim tuvalaete gidip bide kagıt kalem haa cigara olmazsa olmaz işte başlıyorum yazmaya 2 saat sonra çıkıyorum tuvaletten ve sonra hemen arkadaşlarımı sevgilimi her neyse arrıyorum ve okuyorumm:)[signature][hline]--- -- - Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 benimki biraz hatun zoruyLa oLuyo ama ne de oLsa iLah kaynağımda o :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 ilk yazıyosan fena değil mısralarında daha aşk sezilebiliyor bunu ilerlettiğim zaman mısralarında aşk hissedilmeye başlıcak[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 güsel olmuss![signature][hline]NoRmAl_KaN_EmEn_DrAqLa(youn istek üzerine :-p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar