Sleepwalker Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 arkadaslar modem tavsiyesi istiyorum. 100 dolar civarı olursa iyi olur. Mesela zoom x4 var nasıldır.tavsiyelerinizi için simdiden tesekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yokozuana Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 zoom usb modem iidir 69$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 zyxel prestige 630 süper arkadasım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence aztec al hem ucuz hem kaliteli.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 X4 tek geçerim[signature][hline]:hrr:Lyrics.Wasted Time Between Solos:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 zoom X4 süper bir cihazdır, bir alt modelini de kullanıyorum ama bunu alabilirsen çok daha iyi edersin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 telekom alcateli iyi destekliyorum diyor alcatel alırsan sorumluluk alırlar en azından teknik destekte zoom a sorun demezler bana dedikleri gibi[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aslında gerek de yok ona çünkü zoom için herhangi bir destek gerekmiyor, hele X4 için hiçbir sorun yaşamadım alcatel nasıldır bilmiyorum ama telekomdan teknik destek beklememi gerektirecek bir modemse zaten baştan kaybetmiş demektir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 telekomun dsl alt yapısını alcatel yaptı ama gelinz görünki benim canımın içi vatos tipli speedtouch 330 um servise gitti 1 haftadır dial up eziyeti çekiyorum. bir de zyxel 630 aldık diğer bilg.e tipi biraz kalas programın grafikleri falan da çirkin ama pek sorun çıkarmadı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben de zoomun incelmiş peynir kutusu şekline bi usb modeli var.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Alcatel derim. sorunsuz çalışıyor[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 zoom usb modem derım x4 tek kullanıcı ıcın cok gereklı degıl sadece daha pahalı eger tek kısı ıcınse zoom x3 mu oluo ıste usb modem dıye gecıo onu al ben kullanıom yardım ederım zaten 2 tane ayarı war ;)))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 zoom x4 +11111111[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar