Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 dolar civarı adsl modem tavsiyesi

Sleepwalker

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
zoom X4
süper bir cihazdır, bir alt modelini de kullanıyorum ama bunu alabilirsen çok daha iyi edersin[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

aslında gerek de yok ona
çünkü zoom için herhangi bir destek gerekmiyor, hele X4 için hiçbir sorun yaşamadım

alcatel nasıldır bilmiyorum ama telekomdan teknik destek beklememi gerektirecek bir modemse zaten baştan kaybetmiş demektir :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

telekomun dsl alt yapısını alcatel yaptı ama gelinz görünki benim canımın içi vatos tipli speedtouch 330 um servise gitti 1 haftadır dial up eziyeti çekiyorum.

bir de zyxel 630 aldık diğer bilg.e tipi biraz kalas programın grafikleri falan da çirkin ama pek sorun çıkarmadı.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r !
Sosyal ağlarda paylaş

zoom usb modem derım x4 tek kullanıcı ıcın cok gereklı degıl sadece daha pahalı eger tek kısı ıcınse zoom x3 mu oluo ıste usb modem dıye gecıo onu al ben kullanıom yardım ederım zaten 2 tane ayarı war ;)))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...