Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Resim

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar affınıza sığınarak açtım bu topic'i. Geçenlerde bi arkadaş "Yeni Gelenler" bölümünde bir topic'e bir resim koymuştu. Bilgisayar başında çıplak oturan orta yaşlı, aşırı kilolu bir adam ve altında da "Ahhh.. A n00b" yazıyodu. O resmi gördüğümde kaydedememiştim de, acaba birisi bana linki verebilir mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth , özellikle o resme ihtiyacım var benim şu anda, çıkarıp linki veremez misin?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki:
eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne.
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu adam yemiş içmiş sıçamamış ondan böle şişip kalmış bence bi de o sakal ya başka ne olabilir ki[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...