Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadaşlar affınıza sığınarak açtım bu topic'i. Geçenlerde bi arkadaş "Yeni Gelenler" bölümünde bir topic'e bir resim koymuştu. Bilgisayar başında çıplak oturan orta yaşlı, aşırı kilolu bir adam ve altında da "Ahhh.. A n00b" yazıyodu. O resmi gördüğümde kaydedememiştim de, acaba birisi bana linki verebilir mi?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 o resimler www.ebaumsworld.com 'dan[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Ardeth , özellikle o resme ihtiyacım var benim şu anda, çıkarıp linki veremez misin?[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 o sitede bunlara yarıldım [signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir.www.heavymetaltr.com/forum[Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Ekim 2004 22:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi o ilk fotodaki alev hic gercekci durmuyor ikinciyi de burn tool la yapmak gayet kolay[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çok saolasın aquila[signature][hline]Zed, 07 Haziran 2004 18:17 tarihinde demiş ki: eheh will smith'in olması iyice izlenmez kılar filmi sanırım. adamı ne zaman görsem böyle yavşak yavşak "welcome to miami miami!" deyişi geliyo gözümün önüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şu adamın çene kısmındaki anatomisini anlamadım nasıl bişey orası oyle?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Adamın hiçbir tarafının anatomisi anlaşılacak gibi değilki :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 lol ama orada bi degisiklik var boyle sakal gibi desem degil ne orası ya?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok abi daha degisik hem o kadar yemis icmis sıcmıs bir de sakal mı bırakacak adam?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Öff o kız naapmış ya :([signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 abi bu adam yemiş içmiş sıçamamış ondan böle şişip kalmış bence bi de o sakal ya başka ne olabilir ki[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 said: Laistragon, 10 Ekim 2004 11:12 tarihinde demiş ki: Öff o kız naapmış ya :( nie üzüldün? yoksa kıza aşık mı oldun ? :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar