kavurma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Malum bilet aldık maç için yarın kısmetse gidiyorum istanbula. Şimdi her istanbul yolcusunun kafasında oluşan sorular gibi bende de birkaç soru mevcut. Öncelikle kalmak için yer ayırttığım misafirhanenin tam yerini öğrendim otobüsle de nasıl gidebileceğim konusunu da çözdüm. Şimdi sıra geldi tek başına gezebileceğim-gidebileceğim yerlere (kaybolmadan). *İş yerinden bir sürü arkadaş para verdiler bana "nimet abladan bilet al" diye. Tamam dedim alacağım. Sözü verdik bir kere ama benim istanbul bilgim beşiktaş ve taksim arasıdır. Ondan dışarıya çıkamadım daha önce gittiğimde. Nerdedir bu nimet abla nasıl gidilir, taksimden hangi otobüse binersem oraya gidebilirim. Bunu merak ediyorum. *İstanbulu taksim ve beşiktaş arası olarak bilen bir kişi için gezilebilecek yerler listesine nereleri ekleyebilirsiniz? (Örneğin topkapı sultanahmet dolmabahçe gibi) *Son olarak, böyle aynı takımı tuttuğum adamlarla bir araya gelerek birşeyler içmek istiyorum maçtan önce. Galatasaray taraftarının maçtan önce toplanıp vakit geçirdikten sonra stada geçtiği sabit bir yeri var mıdır? Not: Yolunuz izmire düşerse bende seve seve yardımcı olurum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Madem tarihi yarımada diye hitap edilen o eminönü-sirkeci-sultanahmetide gezesin var ,nimet abla isabet olmuş çünkü eminönünde zaten nimet abla dedikleri piyango bayii.Taksimden şöyle yapacaksın osmanbey tarafına değil şişhane tarafına giden yoldaki herhangi bir duraktan otobüse bineceksin ki ordan geçen 10 otobüsten 8i eminönüne gider,eminönünü son durak genelde,indiğin gibi karşı caminin olduğu tarafa geçersin kime sorsan gösterir. Biletleri aldıktan sonrada tramvaya bin veya yürü sirkecine tarafına doğru,gülhaneye bir gir çık yukarıya doğru gülhanenin içinde çay iç müthiş bir manzara vardır,sonra ordan tramvaya bin sultanahmet yap ,ayasofya,topkapı gezebilirsin,yine eminönünde kapalıçarşıyı gez kesinlikle,eminönünü zaten başlı başına ilginç bir yer ağırdan al sağa sola bakarsın Gezi güzergahı nimet ablaya göre aldık tabi de gez gez bitmez yani istanbul ,zaten öyle 1-2 günlede olacak iş değil ama dediğim gibi eminönünden başla zaten kafadan biletlerini aldıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Teşekkürler sep, bir tek sıkıntı GS taraftarıyla aynı ortamda buluşmak kaldı. Onu da orda çözerim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 kadıköyde herhangi bir birahaneye git ps:gs kaşkolunu takmayı unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Gel beraber gidelim kaşkollarımızı takıp, hangimiz yarı yoldan dönecek çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 izmirdeyim ben ya tüh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar