nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oynayabileceğim bi yer var mı? Bornova veya alsancak civarlarında.
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ege'nin içinde vardı 3 yıl önce çok prolar yannız asian core bi team var affetmiyorlar =P
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 9eylül tıp fakültesi spor komplexi içinde de var. biz orda oynardık.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 büyük üni fakültelerinin civarında/içinde olur genelde
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 senko said: 9eylül tıp fakültesi spor komplexi içinde de var. biz orda oynardık. yok muydu sizde masa tenisi 9 eylüle taşınıyodunuz kaç kez geldim hiç gözüme ilişmedi. tırt okul. meh
toggie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bizim ofiste var. ugra bi ara veriyim eline. raketi.
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 konusu açılmışken masa tenisi hakkında bi iki tüyo verin lan öküz gibi oynayan adamlar var o kadar izliyorum o topa nasıl öyle vuruyorlar da top hem falsolu hem hayvan gibi hızlı hem de istedikleri köşeye gidiyor anlamıyorum değişik teknikleri var hani teknik kassam geliştiririm illa ki ama napsam o herifler kadar oynayamam heralde
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 çinlilerde racial bonus var, lvl max olsan da geçemezsin onları.
reyou Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 yok lan ben ps3 move da cakiyom cinlilerin agzina, bi dakka lan multi degilmiydi o? fck that sht
Öne çıkan mesajlar