Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 simdi 200 gb sata hdd alicam ama markayi karar veremedim ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 maxtor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 maxtor.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 western aldim :P[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ikisinşde denemiş biri olarak söylüyorum kesinlikle :rock:SAMSUNG:rock:[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Ben onceden western almistim yine wd aldim yeni marka suphe duyuyorsun[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hayırlı olsun ,memnun kalırsın umarım[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 bence dogru seçim... eskiden en uçuk fiyatli HD WD idi. Hatta 120 MB seagate ile 80 MB WD arasinda çok fiyat farki vardi WD daha pahaliydi. (yanlis yazmadim MB, GB degil)[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Maxtor gelior dfsdfsd WD kalmamis :P[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Seagate 120GB BARRACUDA IV HDD'Em var Satalarla kapışır 8-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 satalarla kapisamaz[signature][hline]Delanoresse, 02 Ekim 2004 20:20 tarihinde demiş ki: abye girince gelsin hollandali citirlar gitsin norvecliler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Benim Samsung 145mb/sn hızlara vuruyo okumada..[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 o ikisi arasindan maxtoru al,quantumla ortaklar.ama onlar haricinde sorucak olursan seagate tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2004 Maxtor iyidir ya ben de 80 gb lığı var 1 senede sorun çıkarmadı sessiz sakin çalışıyor[signature][hline] [/b] Aşka dair ne var ne yoksa, al giderken İşime yaramaz.. Bana yaramaz.. Çünkü artık çok zor aşık olmak Ama bir de olursam, bu son olacak [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar