Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 http://www.cat-world.com.au/feline-immunodeficiency-virus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Fiv ne alaka abi, kediden kediye geçer o sadece. Kedi tırmalayınca küçük çocuklar kedi tırmığı hastalığı kapabilir. Onun harici asıl risk tetanozdur kedi dışkılı toprakta falan gezdiyse çok yakın zamanda, en düşük risk olarak da kuduz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2015 Biraz abartiyorsunuz gibime geldiği için koydum onu da, dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Sen yine de tetanoz aşını ol 10 yıl geçtiyse son oluşundan. En son ortasonda olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 erkek adama birsey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2015 tetanozu eczanede bile yapıyorlar, geçen yaz kolumu çizmiştim ertesi gün gittim eczanede 14 tl mi ne veridm oldum kuduz için ise, yani beni de arada kedi çiziyor ama yara çok dein değilse sıkıntı etmiyorum tetanoz daha büyük düşman hoş gitmişken kuduzu da ol sen ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar