asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Bence gayet güzel bir tarife. Özellikle ilköğretim,lise,üniversite ayrımının olmaması gerçekten çok güzel olmuş. Bir liseli olarak hesaplı faturalar gelecek evime :) Her neyse buyrun bakın : Okidoki Şuraya da özetliim: Faturalı Hatlar için : Sabit Ücret YOK OkiDoki'yi aramak 139.000 TL/dk Avea'yı ve sabit hatları aramak 199.000 TL/dk Diğer GSM operatörlerini aramak 449.000 TL/dk İstediğin yere kısa mesaj göndermek 60.000 TL Faturasız hatlar için: Sabit Ücret YOK OkiDoki'yi aramak 1.5 kontör / dk. Avea'yı ve sabit hatları aramak 3 kontör / dk. Diğer GSM operatörlerini aramak 7 kontör / dk. İstediğin yere kısa mesaj göndermek 1 kontör evet ne düşünüyorsunuz? Benim ilk işim Hediyeli 55 tarifesinden kurtulup buna geçmek olacak :)[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) [Bu mesaj asinanyavuz tarafından 08 Ekim 2004 21:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Avea lılar için güzel bir olay[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 avealılar için çok güzel bir tarife olmuş[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Ya çok gıcık prosedürler nüfus cüzdanı paso maso ooof. Kafam girsin bürokrasiye. Hacim olarakta baya büyüktür sinir minir bırakmaz hani[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 telsim gral.[signature][hline]Allah kahr bela.. Bilirsiniz ki büyük dağları ben yarattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 avea nasıl olduda boyle bir şey yaptı alala aria iken çok rahattık konuşmak kolaydı aranmak kolaydı avea oldu s.tk sonunda iyi bir tarife iyi oldu.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 turkcell bir efsanedir...[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 isimden kaybediyor...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eski aria yı geri istiyorum.. ne ki bu biz zaten ucuza konuşuyoduk aria yken .. mesajlar da gprs üzerinden 1 kontördü zaten.. ettiler içine..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... [Bu mesaj odchu tarafından 08 Ekim 2004 22:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 okidoki gibi ultra kazma ve hayvansı bir ismi hangi beyninden zoru olan aptal ürün pazarlamacısı bulmuş?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Lise gençliğini ay şekerim oha falan oldum yada lan bi hatun gördüm şaaaahaane kalıplarında gören siyasetçi pazarlamacı işletmen kim varsa Allah belasını versin.[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 zaten arak yani lomdakdaki oky adlı elemana ayhan adlı ofisboyun verdigi isimdir okidoki bi kere.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 eh sallama sende oki doki bizdeki eywallah yada kaçtım gibi bi argomsu cevap pekiştirilmiş okay olarakta algılanabilir yani yanılgı içerisindesin lord eheheh :)[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yok abi lombak al saftirikleri ac gecen sayılarda vardı bu sayıda yok sanırım oky yerine okidoki diyo ayahn valla diyom bak.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 tamam vardırda gidipte lombaktan arak yapmamışlardır yani. :)[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: lord_elvyn, 08 Ekim 2004 23:04 tarihinde demiş ki: yok abi lombak al saftirikleri ac gecen sayılarda vardı bu sayıda yok sanırım oky yerine okidoki diyo ayahn valla diyom bak. okidoki amerikan kültüründe günlük konuşmanın içnide olan bireşydir.yani lombak oradan araklamış olamaz öyle değil mi?amerikalılar lombak tan araklamışlar:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 valla benim avea ve dakkası 30.bin lira[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya peki bu carta nasıl üye olacaz bilen varmı siteden bişi anlamadım :)[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ya direk başvuru lazım nüfus cüzdanı ve herhangi bi öğrenci belgesiyle gideceksin paso okul kimliği v.s yada biyere fakslıyodun bunları sitede yazıyo faks no[signature][hline]Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 aslında paso maso normal ya. Aria'nın PasoTarife sine geçerken de istiyorlardı. Ki Turkcell de KampusCell için istiyor diye biliyorum. Çünkü sonuçta gidip okulların öğrenci bilgilerini vermezler ki kontrol etsinler...[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya ben zonguldak eregliiliyim orada cekmiyo iiimi yazlari memlekete gittimmi arkadaslar ulasamiyo....delirtiyo ancak onun disinda eskiye nazaran aycell de ilerlemeler var tabi aria sagolsun ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Telsim in CepPartner CepAile CepOgrenci olaylari daha uygun. Ha ben fatruali trcell kullaniorm o baska :P ( aklima yatan bi firsat olunca degistrcem) ... Partner olayi kapandi onu gecin . aile icin anne baba alsin 2 hat. ondan sonra ark larinz /sevgiliniz toplasin max uye sayisi 10 olana kadar ayni ailenin catisina girin. beles Sms 5dk/1kontor dan yararlanin. CepOgrenci de oyle ama sms 1 kontor ayda kac kontor yuklersen + o kdr sms bedava. konusma tarifesi Aile gibi.yine ogrenci catisina max 10 uye ekliyebilirsin. Partner en krali tabi de . soyle dusunursek okuldan ark in + kiz ark in ariycagin max ztn 10 kisi olur. hatta devamli konuscagin 5 ark in olsa 5 de kiz olur 10 kisi pasa pasa msj lasin :P... Diger ark larini da ztn ordan artan kontorlerle rahat rahat ararsin . hatta yine de artar kontor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 OKİDOKİ için gerekli belgeler N.Cüzdanı fotokopisi Öğrenci kimliği[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Norton_Antor, 08 Ekim 2004 23:06 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 08 Ekim 2004 23:04 tarihinde demiş ki: yok abi lombak al saftirikleri ac gecen sayılarda vardı bu sayıda yok sanırım oky yerine okidoki diyo ayahn valla diyom bak. okidoki amerikan kültüründe günlük konuşmanın içnide olan bireşydir.yani lombak oradan araklamış olamaz öyle değil mi?amerikalılar lombak tan araklamışlar:) kesinlikle, bu emperyalist dusuncenin bize oynadıgı bir oyun![signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 cep öğrenci de geçici bir süre için değil mi?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar