Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şimdi ben açık liseye başlicam bu sene babamla birlikte kayıt olduğumuzda size kitaplarla ilgili bi yazı yollicaz felan dediler hala bekliyorum bilmiyorum acaba benmi gidip alcam ama hala yazı gelmedi (geçen ay 16sında oldum kayıt) Açık liseye giden varsa bilgi verebilirmi adam sallamışmı ne yani ben kitapları ne zaman alcam felan bi bilgisi olan varmı cevap verirseniz cok sevinirim...[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 kitapları sen alacaksın. ama geliş tarihi hakkında bilgim yok. bende açık lise öğrencisiyim ama bir fark ben meslek lisesi olduğum için yüzyüze eğitim görüyorum[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 nasıl yüzyüze egitim.. ne yani bu adam tv denmi takip edicek.. TRT 1 programlarını ?[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Benim meslek lisesi olduğu için haftanın 4 günü okula gitmem gerekli oda akşamları 5:30 dan sonra ama arkadaş eğer düz lise ise senin dediğin gibi elindeki kitaplardan ve televizyon dan takip etmek zorunda[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 peki insan neden açık liseye gider peki? (ciddi bi soru?)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orhanozkara Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Evet neden gider. Ben kendi sebeplerimi açıklıyayım. Aslına bakarsanız lise zamanlarımda biraz fazla hoppaydım. bi gün bi baktım peder sabah okula giderken nereye diye bir soru sordu? cevap okula. karşılığında aldığım cevap gerek yok artık deyip tastiknamemi uzatmak oldu. O zamanlar pek umurumda olmamıştı. Peşinden de askerlik filan derken baya bir zaman geçti. malum bu devirde de lise mezunu olmadan da iş bulmak gibi bir lüksün yok. Yada zor olduğunu söylemek daha mantıklı. Bu sebepten dolayı açıklisesi bitirmeyi planlıyorum. zaten tastiknameyi aldığımda da 3 dersim vardı. Bunun için devam ediyorum. Aynı zamanda da çalışmaya çalışıyorum :P ne kadar başarılı olurum bilemem[signature][hline]Derin Bir Uykudayım Benden Olmayanlara Karşı... Kim Uyandırırsa Beni Tadacaktır Gün Batımı Lanetimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: orhanozkara, 09 Ekim 2004 14:59 tarihinde demiş ki: Benim meslek lisesi olduğu için haftanın 4 günü okula gitmem gerekli oda akşamları 5:30 dan sonra ama arkadaş eğer düz lise ise senin dediğin gibi elindeki kitaplardan ve televizyon dan takip etmek zorunda evet evde kitaplarla çalışıp sınava girecem eheh olayı abarttınız biraz trt ile işim olmaz yani okadar şey değilim derslerim ortadır sınır yüzünden geçemedim bitiririm yani 2 seneye sonra askerliğe ama çürüğüm YAŞASIN! Mortis: 2 sene okulda kalınca açık liseye postalıyorlar[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 adına üzüldüm erutan.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 boşver üzülmeye değmez... okulumuz (meşhur gazi lisesi) her sene sonu 100 150 ye yakın kişi okuldan tastikname ile uzaklaştırılıyor :) okul 1.5 kişilikti yanılmıyorsam %20 si sınıfta kalıp %10 okuldan ayrılıyor 2. senesi olduğu için yani sen düşün okul demeye bile dilim varmıyor her gün kavga her gün sallama,kelebek,kuru sıkı tabanca gezio okulda serseri yuvası bizim meşur okulumuz... bence cok iyi oldu :):) liseden 2 senede liseyi bitiririm daha akıl kârı[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 erutan bende de aynı sorun :P kitaplar 22 kasımda gelcek hangi dersleri seçtin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 keşke başka okula gitseymişsin erutan.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaish Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Erutan, 09 Ekim 2004 17:16 tarihinde demiş ki: boşver üzülmeye değmez... okulumuz (meşhur gazi lisesi) her sene sonu 100 150 ye yakın kişi okuldan tastikname ile uzaklaştırılıyor :) okul 1.5 kişilikti yanılmıyorsam %20 si sınıfta kalıp %10 okuldan ayrılıyor 2. senesi olduğu için yani sen düşün okul demeye bile dilim varmıyor her gün kavga her gün sallama,kelebek,kuru sıkı tabanca gezio okulda serseri yuvası bizim meşur okulumuz... abi sen delimisin gazi ye gidilirmi gidince gazi olursun valla ben ataturk e gidiyorum bilirsin ataturku kavgaci okul neyse donerken eve ksk den servisle gecerken laf attilar bizimkiler bişi yapmadi hayret ettim sonra ogrendim gazi lisesindeymişler bence cok iyi oldu :):) liseden 2 senede liseyi bitiririm daha akıl kârı [signature][hline]İced Earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Mortis, 09 Ekim 2004 15:02 tarihinde demiş ki: peki insan neden açık liseye gider peki? (ciddi bi soru?) bende açık liseye gidecektim nerdeyse de direkden döndüm.. nedeni şudur: 1998de orta okul biter (bi sene geç başlamıştım okula) 1998-1999 sezonunda bazı sebeplerden dolayı yurt dışına çıkmam gerekti ve o sezon okula gitmedim.. 1999-2000 sezonunda izmir ksk gazi lisesine gittim ve 9 zayıf ile kaldım.. istanbula geri ve kesin dönüş yaptım ve devlet okuluna yazılmak istedim.. 1984 doğumlu olduğum için beni okula almadılar :) bende Kolleje yazılarakdan lise hayatıma devam ettim... mesela benim hikayem budur.. ha bu arada hala lisedeyim :D en azından lise 3 :-P[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Erutanın okuldan millete,hocalara falan cok dil attıgı ıcın tastikname verildigini dusunuyorum :P[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu meshur gazi lisesi izmirdekimi ?[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet :D meshuur gazi lisesi izmir Karşıyaka[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Benim okulum yani :)[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben 2000 de okudum :) sen kaçıncı sınıftasın??[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ben bitirdim gecen sene ede.. erutanin bahsettiklerini gormek isterdim kelebek bicak felan... merak ettim cidden yok yani yeni gelen lise1lerde felanmi var bu olaylar ?[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Gazi lisesi 99-2000 yilindan itibaren son derece duzgun hatta karsiyakadi cogu okuldan daha tenha bi hale geldi herzaman icindeyim,bilirim mezun olsamda...Taner hocanin kiymetini bilin graldir[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 evet o bahsettiğin yıllarda okulun önündeki torbacılar artık oraya gelemez olmuştu.. Benim teyzemde gazi lisesi mezunudur ama o zmanlarda kız lisesiymiş :P[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hala benim diplomada felan karsiyaka gazi lisesi yazio altta kiz lisesi yazio ne is anlamiom[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EfsaneUye Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: daverc, 09 Ekim 2004 20:40 tarihinde demiş ki: hala benim diplomada felan karsiyaka gazi lisesi yazio altta kiz lisesi yazio ne is anlamiom anladın sen anladın...[signature][hline]Artık o bir efsane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 oooy espiride yaptik hadi bakalim[signature][hline]you hit me,we hit you...ftw Woodoo - LvL50 Wizard [RIP][Vortigern] Delvac - LvL50 Minstrel[Vortigern] Barracuda - LvL50 Paladin[Merlin] [Deleted] Woodoo - LvL50 Berserker[Merlin][Deleted] Barracuda - LvL50 Savage[Merlin] [Deleted] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 işte dediğim gibi eskiden kız lisesiymiş o zamanlarda 65745645 diploma yapmışlar hala onları doldurup veriyolar :-P[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | | GB Moderator | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar