wastiee Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 offf super :) gittim cektim netten bugun, 50mb :) 2,5 saat surundum, ama degdi :) tavsiye ederim herkese :)[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Süper süper. Solistin sesi de süper. Klasik radiohead şarkılarından biri zaten. Grup radiohead olunca sıradan bi klip beklemek de haksızlık olurdu zaten.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Aynen süper bir klip. Hele o pardesüyü bulma ve giyme sahnesindeki mimikler falan hoşuma gitti. Zaten radiohead hastasıyım. Adamın koşuşu sırasında çekim falan.. aman her şey güzel işte. Epey ilginç olmuş ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 tom yorke farkı![hline]From all the unborn chicken voice in my head. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 klib süper radiohead daha süper[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 mükemmel klip. thom yorke'un mimikler cidden süper.çekmek lazım tez vakit..[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar