cedai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sınavlardan bitti burdayım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paticik'de üyelik dönem dönem mi açılıyor, birden artıyor bu yeni gelenler. Geç buyur kardeş, dünyaca ünlü çayımızı iç. Bak Amerikalılar kitap bile yazmışlar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 sınav var diye net kapatan, pc kaldıran varmıdır lan hala acaba Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aynen sevdim videoyu kardeş çay çek diğer arkadaş laf olsun diye dedim üye olunca gel selam ver dedi bi arkadaşım onun lafı üzerine yazdım sana ayar oldum bu forumdaki ilk düşmanım sensin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
niggaknow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 o zaman daha çok düşman edineceksin herşeyi böyle üstüne alınacaksan :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hele bi çay iç, soluklan. sonra düşman edinirsin, acele etme. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 artık çok geç seçtim bile :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 cedai said: aynen sevdim videoyu kardeş çay çek diğer arkadaş laf olsun diye dedim üye olunca gel selam ver dedi bi arkadaşım onun lafı üzerine yazdım sana ayar oldum bu forumdaki ilk düşmanım sensin düşmanına küfür serbest bu forumda o yüzden rahat ol. ama sadece düşmanım dediklerine küfür edebilirsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 liberal senide yazdım listeye Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 beni de yaz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cedai Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 seni yazmıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bende gelicem birazdan Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.