BARZO Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 hakkaten nası her ankette böyle bi "başarı" gösteriyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 bi sunda gosterememisiz ahah fena kaput olmuşuz. http://turkey-vs-israel.free-opinion.com/US/EN/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 said: we want the TURKİSH game aq Abi kesin Türkçe olsun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 aga ben butun netteki malum sitelere haber saldım israilliler bizi geçiyo diye biraz sonra görun bak siz şamatayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 alabandes said: Ya Adamlar bırakın oyunu Türkçe yapmayı,zahmet edip satış listesini bile koymadıktan sonra bu firmadan Türkçe dilinde bir oyun beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. E bu tarz oyların amacı zaten TÜÜRRKİYE cCc değil, Türkiyedeki potansiyel hakkında adamlara bir mesaj vermek. Elbette kendileri görüyor kaç kiş nerden oynuyor da yine de forumdaki bir ankette türkiyenin üst sıralarda olması kayda değer bir bilgidir yani. Ben şahsen böyle düşünüp oy verdim en azından. Kendi adıma konuşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Myshkin said: alabandes said: Ya Adamlar bırakın oyunu Türkçe yapmayı,zahmet edip satış listesini bile koymadıktan sonra bu firmadan Türkçe dilinde bir oyun beklemek ne kadar doğru olur bilemiyorum. E bu tarz oyların amacı zaten TÜÜRRKİYE cCc değil, Türkiyedeki potansiyel hakkında adamlara bir mesaj vermek. Elbette kendileri görüyor kaç kiş nerden oynuyor da yine de forumdaki bir ankette türkiyenin üst sıralarda olması kayda değer bir bilgidir yani. Ben şahsen böyle düşünüp oy verdim en azından. Kendi adıma konuşuyorum. O mantıkla oy verilmesi lazım katılıyorum.Adamların gözüne sokucaksınki görsünler.1 2 kişinin mail atması ile çözülcek olay değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 nordlydian said: aga ben butun netteki malum sitelere haber saldım israilliler bizi geçiyo diye biraz sonra görun bak siz şamatayı.. hadi bakalım ama durum pek iç açıcı değil o ankette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 pekaziz said: said: we want the TURKİSH game aq Abi kesin Türkçe olsun. :D bunu ben yazdım olm:D ne var ne heyecan yapıosun asdhasdhasdhsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marisha Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 oyun degil ama forumda yada customer service türkce secenek olsa güzel olurdu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar