Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF1942] Galactic Conquest Modu (Star Wars) yarin cikiyor!

Draven

Öne çıkan mesajlar

eheu,biz deli gibi havadan bi x-wing filosu ve tie fighter savaşı altında savaşmak istioduk,bi girdik hava aracı kullanmak yine aynı dandürük sistem,sonuçta kara savaşındada pek bi deişiklik görmedik ben şahsen 20 dakka oynuyup,hayal kırıklığı ile,galacticden çıkıp führerin ordularında düşmana stg44 senfonosi dinletmeye geri döndüm ehue

[rtr deki husky ve montecassinoya hastayım,ama rtr'deki haritalar tamamen takım oyunu gerektirior,enginer artık çoook daha önemli bi hale gelmiş vede yeni araçlarda fena deil,üstelik artık topçuluk yapmak(wespe,priest)çok daha yararlı][hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

ben rtr oynamak istediimde 4-5 arkadaş gaza getirip cafe'ye gidiom,ordada bf oynuan 6-7 kişi olur kesin,oynarız rahat,çok zevkliğ montecassino pak40 kullnamak çok zevkli[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Sosyal ağlarda paylaş

rtr oynadım bi husky gusel ondada cok sk yiosun insanın kırası gelio monitoru onun haricinde normal bf nin yerini hic bişe alamaz.bu arada gc ile ilgili bişe dicem İGRENC.kendine ait 1 tane map var oda dandik bi el alamein falan acıosun hic bir degişiklik yok sadece jip yerine acaip bi araç gelmiş ucaklar falan ayni nesi starwars bunun anlamadım[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard

Sosyal ağlarda paylaş

bf güzel ama rtr daha mantıklı kesinlikle silahlar faln açısından koca svaşta bi taen sabit top yok vea tankı kullanan adam makineli kullanabilio sora mesela m3 ww II dekullanılan ilk amerikan tankı vea namlular genelde tam dönmüo işte bütün bu ayrıntılar gerçeğe daha yakın bu nedenle rtr daha güzel bf deki en ii haritayla rtr deki en ii haritayı kıyaslı hangisi daa ii kötü demenin nedeni de az harita olması adı üstünde o da expention pack
Sosyal ağlarda paylaş

az harita var ama husky gusel sadece.italyan silahlari cok ktu bide.
japon bayragi olup olmamasi onemli diil bence bf haritalaarınınn olmaması lazım yani el alameindle starwarsın ne alakası var hadi yaptın dielim bari silahlar vs starwarsa gore uygun olsa
bazı silahlar ates etmio mesela bazuka ates etmio cok aptal bi mod yani kısaca[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor the Wizard

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...