AthleT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 idefix sanal kitap fuarı ile indirimli ve imzalı kitap almak mümkün. fuar 21 aralık'ta sona eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 fuar var diye idefixten alıyım dedim de alacağım kitapların hepsi kitapyurdunda çok daha ucuzdu ilginç bi şekilde genelde hemen hemen aynı fiyatta oluyorlar ama bu son girişimde idefix pahalıydı bayağı, nhemeen kitapyurdundan aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 normal elle tutulan kitaptan bahsediyosun di mi senko? ben de çoğunlukla kitapyurdundan alıyorum ama zaman zaman kitapyurdu'nun yeşil sermaye olduğuna dair izlenimlere kapılmaktayım sdf. var mı bunun aslı astarı? kimin bu kitapyurdu acaba? idefix de iyi bir site ama onlara da isimlerinden ötürü gıxıgım =p bu arada bu sanal kitap fuarının bunlarla alakası yok gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 indirimdeki kitaplar ile kitap yurdu fiyatlarına geliyor idefiks hatta 1-2 lira daha ucuz oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 normal elle tutulan eeth :D yabancıyım daha e-book olayın ben. walla kimin bilmiyorum da acayip ilgileniyorlar müşteri ile kitapyurdu, idefixte ilgili gerçi. ikisi de çok iyi bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 alternatif olarak http://nadirkitap.com/ 'u öneririm bu arada internetten kitap alışverişi için. Yüzlerce sahafın ortaklaşa kullandığı bir site. 2.el de bulabiliyorsunuz hatta çoğu piyasada tükenmiş kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar