valequenta Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Böyle açaydım kollarımı gitme diyeydim Yobo'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 poopla said: sonunda kendi sahanızda feneri yenmeyi başardınız. mutluluk gözyaşları.jpg Ooo antu paticiğe temsilci göndermiş beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: her zamanki fix tarife olur sonuç 2-3 atar döneriz 23 tane yemedıgıne dua ettın dımı mactan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Heaa fil kurban ettim 83 tane yemedik diye evet En sevmediğim şeyde böyle alakasız şekilde gelip salça olan ayakkabının altına yapışan pis sakızdır beeehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 şu başlık uplanınca tekrar hatırlıyorum, nası yendik lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Masquerade said: http://www3.bobiler.org/upload/all/253/galatasarayfenerbahce_makaraciyan_behzat_25324272896.jpg şunun çıktısını aldım 5-6 tane.şirkette bi müdür var ona verdim. adam 6-0 dan sonra gelip her türlü şaklabanlığı yapan fenerlilere(neler yapmamışlar ki, öyle anlatıyor) bunları tek tek iç yazışma zarfına koyup postaladı.ehehehe. gönderdikleri adamlardan biri behzat ç de oynamıştı. diğerleri ise mevki olarak falan en yüksekteki adamlardı. güzel bi anı oldu. bilgisayarımın duvar kağıdında uzaktan görenler ise fenerli misin diye soruyolar:D teşekkürler masquerade.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 "Tatar Ramazan" said: Heaa fil kurban ettim 83 tane yemedik diye evet En sevmediğim şeyde böyle alakasız şekilde gelip salça olan ayakkabının altına yapışan pis sakızdır beeehhh 83 diil. 23. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 http://www.bobiler.org/galatasarayfenerbahce_m227619n_yekfb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar