kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Geçen gün 171i aramıştım, çok güzel bir konuşma sonucunda sigarayı bırakmaya karar verdim. Devam da ediyorum vesselam.. Dün facebooktan bir ekleme talebi almıştım mesaj falan gönderdim kimsiniz tanıyamadım diye, her neyse mesaja cevap verdi kabul ettim derken az önce konuşmaya başladık. İşini gücünü sorarken öğrendim ki geçen gün telefonda konuştuğum bayan eklemiş beni.. Şoktayım hala.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 awww how adorable... :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 inanak mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 abiiii çok ciddiyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 171'e badem biyiklilari dizmemisler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 soora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 canın sağolsun kardeş dert etme olur böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 İşte yanında bi arkadaşı varmış çift kulaklık varmış diğeri de ordan dinliyormuş sesimi çok beğenmiş falan sonra isim soyisim almış hatta konuşma esnasında bekar mısınız evli misiniz diye soru sormuştu garipsemiştim ama heralde bırakmayla ilgilidir diye neden soruyorsun dememiştim meğersem yanındaki kız sordurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beygir Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 171 de kızlar veriyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 171 virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Allah belamı versin viralsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 171 ne lan yıldız mah. - konak otobüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 wtf is 171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Sigarayı bırakınca hatun veriyomuş devlet hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 güzelmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 böbrek.avi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sigarayı bırakmak için 171'i aramak nasıl bir poserlık önce onu konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 esas şoku o kızı yatağa atıp da eskiden erkek olduğunu, hâlâ bir kısmının erkek olduğunu ve eskiden adının apdullah olduğunu öğrenince yaşayacaksın. kaderin öle diyor. bu henüz bir hiç yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 meh, arkadaşını merak ettim fotosunu falan isterim muhabbet iyice koyulaşınca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oha be, facebook, twitter hatta blog üzerinden hatun yapanı duydum da 171 de neymiş. biri senle fena dalga geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ortada olan tek şey bu kızın arkadaşının abazalığı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 lise numaram la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ilk işim foto istemek olmalıydı vakit kaybetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 valla doğru söylüyorum ya yalan borcum mu var size niye öyle şeyler yapıyosun red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar