Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Oasis Oyun olarak 3. oyunumuzu da tamamladık. Öncelikle oyunu buradan download ediyoruz. Sonrası ise sizin yazma kabiliyetinize ve klavyenizin sağlamlığına kalmış. Aman sakın gaza gelip klavyenizi kırmayın; bundan biz sorumlu olmayız! Açıklama : Çok seveceğiniz, rekor kırmak için uğraşacağınız bir oyun:YazDaSil! Basitçe ekranda beliren kelimeleri yazarak onları yok etmeye çalışıyorsunuz. Tabi ki seviyeniz arttıkça oyun da zorlaşacak. Mesela kelimeler yukarıdan aşağıya değil de aşağıdan yukarıya gelecek. Ekrandaki kelime sayısı artacak ve daha hızlı hareket edecekler. Haydi oynayın ve rekor için uğraşın. Ekran görüntüsü:[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 <-- isim ve kelime sahibi, sonra utanmadan kalkip 'Bacyo calismiyor' diyor bu ahlaksiz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 euhe :) süper olmuş tebriks :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Gerçekten çok orjinal olmuş ya. Lap topta max 650 kusur yapabildim, ama klavye dandik. Gerçi 3 lü bayağı zor oluyor hehe[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ehem 5 liyi gör sen.. ben göremedim daha gerçi :) ne fazla 4lü oldu 8. seviyeye geldim.. aslında çok daha zorlaştırılabilir, yazı yerine işlem gelir (4*9) diye sen de aşağıya 36 yazarsın olur. ama iyice abartı olmuş olur o zaman ondan yapmadım..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 güzelmiş gerçekten buna nette yüksek skor tablosu ayarlarsan çok daha popüler olur bence. 1100küsür yaptım 2. denemede bıraktım sonra bağımlılık yapmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 zaten en başta online top10 olmadan yayınlamayacaktım.. ama baktım ki onun için baya uğraşmam gerekecek hemen çıkardım bu haliyle.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 orjinal kısmına katılmıyorum ama hoş olmuş :) devamını bekleriz[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 ne gibi devamı? birkaç mod yapmayı düşünüyorum yazın tarihte. baggio gibi ingilizce windows kullananlar için ingilizce yazılar gelecek.. bir de eğlencelik; L@M3R Edişın düşünüyorum :) hep beraber bu mod için bir sözlük oluşturabiliriz. örnek kelimeler: b@b, k@nk, süfer[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 said: Sailor, 08 Ekim 2004 13:00 tarihinde demiş ki: baggio gibi ingilizce windows kullananlar için ingilizce yazılar gelecek..Yabanci yok, 'beceremiyorum turkce karakterleri ingilizce os'de gostermeyi' diyebilirsin :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hayırlı olsun epey basarılıyımdır bu tur oyunlarda :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 hayırlı olsun , hemen download ediyorum[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 devamı dediğim yeni oyunlar @ geçen kelimeleri bonuslu yapabilirsin, daha çok puan verir falan çünkü yazması daha zor[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bunun çok benzeri crimson landde vardı :)[signature][hline]Mekteb-i Sultani [Bu mesaj Saykoleo tarafından 08 Ekim 2004 13:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Puanlar kaç ? ben 6193 yaptım en çok[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 oha 6k helal valla eğer yanlış yazmadıysan yazı yazarken görmek isterim seni doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yorucu bir oyun[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 çok güzel olmuş max seviye 9 u gördüm ama gözlerim tükendi[signature][hline]Didn't you hear... ...the voices of the *wind*? Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 terzi kendi söküğünü dikemezmiş.. kimle mancınık oynasam yeniliyorum, bunda en fazla 8. seviyeye geldim. bırakıyorum artık bu işeri üleayn :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 bunun yabanci karakterlisi cikmicak mi ? ben oyniamiorum fr klavyeyle[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 yok doğru yazdım 6k civarı puan yaptım ss var isteyene :p[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Akla zararsınız ya... Mükemmel bir oyun. Yalnız bi sorun var: "ctrl+v ile yapıştırmak yasaktır!" :D Ne yapayım ya :) habire "bahçelievler" yazmak çok zor geldi :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 no cheating :) ama hakikaten 6000 puan hayal gibi bişi. nasıl yaptın ya?[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Hehe ya bilmiyorum 2 aşağı 4 yukarı gidiyodu. Kasıldım parmaklarıma konsantre oldum , bütün vücudum kaskatı kesildi , artık coşturmuş gidiyodum , gülüş yerine güşüş yazdım yanlışlıkla ya yoksa daha devam edecektim :p Şimdi dinlendim biraz daha deneyecem[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2004 aklıma şey geldi: hani matrix (1) de neo ile morpheus dövüşüyor ya, millet de ekrandan izliyor "oo çok hızlı " fln diyorlar hareketler görünmüyor :) heren de öyle yazıyor böyle elleri fln görünmüyor :P[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar