Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oasis Oyun sunar: YazDaSil

Sailor

Öne çıkan mesajlar

Oasis Oyun olarak 3. oyunumuzu da tamamladık. Öncelikle oyunu buradan download ediyoruz. Sonrası ise sizin yazma kabiliyetinize ve klavyenizin sağlamlığına kalmış. Aman sakın gaza gelip klavyenizi kırmayın; bundan biz sorumlu olmayız!

Açıklama : Çok seveceğiniz, rekor kırmak için uğraşacağınız bir oyun:YazDaSil! Basitçe ekranda beliren kelimeleri yazarak onları yok etmeye çalışıyorsunuz. Tabi ki seviyeniz arttıkça oyun da zorlaşacak. Mesela kelimeler yukarıdan aşağıya değil de aşağıdan yukarıya gelecek. Ekrandaki kelime sayısı artacak ve daha hızlı hareket edecekler. Haydi oynayın ve rekor için uğraşın.

Ekran görüntüsü:
[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

euhe :) süper olmuş tebriks :)[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki:
ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them!
--------------------
Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss)
Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP)
Kanki the GAY DR00D..
Darric the Dayakcı BM..

Sosyal ağlarda paylaş

ehem 5 liyi gör sen.. ben göremedim daha gerçi :) ne fazla 4lü oldu 8. seviyeye geldim..

aslında çok daha zorlaştırılabilir, yazı yerine işlem gelir (4*9) diye sen de aşağıya 36 yazarsın olur. ama iyice abartı olmuş olur o zaman ondan yapmadım..[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Sosyal ağlarda paylaş

ne gibi devamı? birkaç mod yapmayı düşünüyorum yazın tarihte. baggio gibi ingilizce windows kullananlar için ingilizce yazılar gelecek.. bir de eğlencelik; L@M3R Edişın düşünüyorum :) hep beraber bu mod için bir sözlük oluşturabiliriz.
örnek kelimeler: b@b, k@nk, süfer[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Sosyal ağlarda paylaş

Akla zararsınız ya... Mükemmel bir oyun.

Yalnız bi sorun var: "ctrl+v ile yapıştırmak yasaktır!" :D
Ne yapayım ya :) habire "bahçelievler" yazmak çok zor geldi :)[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe ya bilmiyorum 2 aşağı 4 yukarı gidiyodu.
Kasıldım parmaklarıma konsantre oldum , bütün vücudum kaskatı kesildi , artık coşturmuş gidiyodum , gülüş yerine güşüş yazdım yanlışlıkla ya yoksa daha devam edecektim :p
Şimdi dinlendim biraz daha deneyecem[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG
Paticik StarCraft Forumları
Sosyal ağlarda paylaş

aklıma şey geldi: hani matrix (1) de neo ile morpheus dövüşüyor ya, millet de ekrandan izliyor "oo çok hızlı " fln diyorlar hareketler görünmüyor :) heren de öyle yazıyor böyle elleri fln görünmüyor :P[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...