Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

View the Milky Way at 10 million light years from the Earth

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hay eline sağlık...

uzun zamandır araştırdığım bir olay da uydular aracılığıyla dünyanın istenen bölgesinin detaylı görüntülerinin net üzerinden alınabildiği siteler...

çok var ama bazıları çok dandik, ben baya bir detaylı görüntü ve istenen noktaya zoomlama özelliği arıyorum, çoğu mesela turkey deyip koca ülkeyi tek parça gösteriyor, halbuki ben memlekete zoomlamak istiyorum :) var mıdır böyle bir imkanım, yoksa her bi boku bulduk aya da gittik yapcak bişe kalmadı diyen dünyada böyle bir imkan yok mudur, ona göre uydu hazırlıyorum da...
Mesaj tarihi:
Black var oyle siteler hatta evinin bahçesindeki çiçeklerin bile uzaydan görüntüsünü alabiliyorsun ( bu sana biraz pahalıya patlar ama ) ..[hline]Though I die , LA RESISTANCE lives on .....
Mesaj tarihi:
var evet bir arkadaşım taaa okuldayken vermişti ama kaybettim, benim dediklerim öyle illa çiçeğin polenlerini saydırtan cinsten değil, ücretsizdi zaten, onları arıyorum...
Mesaj tarihi:
iyi de söylediğimi anlamamışsınız ki, ben bahçemdeki çiçekleri istemiyorum onlar parayla olabilir, yani aşırı zoomlanabilenler olabilir eyvallah, ama mesela sadece istanbula, sadece türkiyenin bir bölümüne zoomlayan, hatta bunu simultane yapan, arada aşırı saat farkı olmadan [yani birkaç saatlik] görüntü verebilen siteler olması lazım, biz zamanında bu şekilde baya bir yeri gezmiştik, sizin dediğiniz birazcık da stratejik oluyor tabi ki ücretli olacak...
Mesaj tarihi:
İlginç...[hline]''He who fights with monsters should look to he himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you.'' -Friedrich Nietzsche
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Domi, sanki yörüngende sapma var abi.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Mesaj tarihi:
said:
lord_elvyn, 09 Ekim 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
kafa goz dalacam bu dominatore banlayın abi.

e sen nie baska bi eski konuyu upladin bu kadar sinirleniyorsan?[signature][hline]
Mesaj tarihi:
yap yap "EEE ŞEY ABİ BEN ACEMİYİM DE"
bir kere bile yapılmayacak bişey bir de saçma bi savunma yapıyosun iyice batıyosun.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
Mesaj tarihi:
said:
amendment, 09 Ekim 2004 22:58 tarihinde demiş ki:
said:
lord_elvyn, 09 Ekim 2004 22:54 tarihinde demiş ki:
kafa goz dalacam bu dominatore banlayın abi.

e sen nie baska bi eski konuyu upladin bu kadar sinirleniyorsan?

biz geyik olsun diye adam uplamıs ama bi baktım adam butun konusmaları upluyo.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim...
  • Yeni Oluştur...