0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dün garanti sanal card hesabımda 2.41 TL vardı, 30 TL daha yatırıp akşam 12.99€ luk 1 ay uzatmayı almak istedim ama banka kart no ve 3 haneli numara yanlış uyarısı verdi. Fakat eminimki onlar doğru, Aklıma gelebilecek nedenler, 1) 12.99€ =/= 32.41 TL 2) Garanti her ne kadar internet üzerinden alışveriş açık diyosa bile bi yerden engelleme yapıyo 3) Eskiden kart tipi "Master Card" yazıyodu, garanti web sitesi görünümü değiştiğinden beri "Paracard Web" yazıyo. Bunlardan hangisi olabilir sorun, 10 TL daha aktardım ama 3 kez giriş denedim ve olmayınca Blizz dün akşam bi block getirdi subscription için. Bi arkadaşın kredi kartından falan ödeme yapabilirmiyim böyle bi durumda. Hani bugüne kadar çatır çatır ödüyodum sorun yoktu ilk defa karşılaştım, merak ediyorum problem nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Aynısı benim de başıma gelmişti. Hiç 3 günün bitmesini bekleme hemen Skype kullanarak telefon et Blizzard'a ücretsiz olarak. 5 dakikada hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 HELO BLIZART THERE IS PROBLEM ACOUNT CAN NOT PAY LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yine tam OrÇun'a yakışır bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 oldu lan, bankada eksik para varmıs o yüzden cekmemisler, sonrada 24 saatlik bi block koymuslar, arayınca engellemeyi kaldırdılar, tekrar denedim oldu. Sandığımdan kötü geçmedi.. sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 adam wow oynuyo ya qwqwqewqewqeqw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 omg plays wow lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 asdaasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sene olcak 2012 hala wow oynayanlar var, vay anasını şansal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 0ne said: yine tam OrÇun'a yakışır bi hareket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hala 30 küsür tl veren mi var 1 ay için, vay anası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar