throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Daha önce buradan alışveriş yapan var mı? Sanırım Almanya merkezli bir şirket ve internette haklarında fazla yorum görmedim. Nedir ne değildir bilen var mı? http://www.edel-optics.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 niye kimse bilmiyoreee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Abi nerden bilelim sen de ilahi yani ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 ben araştırmıştım baya.. ama güvenemedim zaten 2 ay gibi bi sürede getiriyorlarmış sanırım.. onun yerine ebayden alsana gözlük niye kasıyosun.. ha sınır 75euro tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar