Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Sony Tablet S 16gb wifi (111tr/s)


Kharon

Öne çıkan mesajlar

Urun sony turkiye garantili olarak alinali 1 ay olmadi. Hediye olarak alinmisti, fakat kullanici android kullanmayi beceremedigi icin kenara kondu, yatiyor da yatiyor. Pakedini v.b. tamamen ben acmistim uzerinde ekran koruma filmi , yaninda orjinal cantasi mevcut. Benim elimde muhtemelen kullanicisindan daha fazla acik durdu, iste o da toplamda 1 saat kadar degil.

Bence harika bir cihaz ama kullanicisinin ilgi alani oyunlar ve kolay kullanim oldugu icin alismis oldugu ios dan da uzaklasmamak adina ipad tutturmasi yuzunden satilmak isteniyor.

http://sp.sony-europe.com/da/470/164378.jpeg
http://www.sony.com.tr/product/sony-tablet-s/sgpt111tr#pageType=TechnicalSpecs

Urunun ciplak hali garantili olarak bayilerde 1100-1150 lira civarina gidiyor, ben yaninda orjinal cantasi ve ekran filmini de dusunerek 975 istesem haksizlik etmem diye dusunuyorum.
Ipad takasi da dusunulebilir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Almak isteyen olup da kafası karışanlar için söylüyorum: direk alın.Alet müthiş hakikaten.Hele bir de sony internet tv de varsa olaya ayrı bi tat katıyo evde.Yalnız dün sony centera sordugumda nakit fiyatını 990 tl çektiler.Tabi kılıf ve ekran koruması ne kadar bi fikrim yok.Param olsa bi daha alıcam iş için ama :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...