mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 maçtan çok şike iddaanamesi konuşulcaktır muhtemelen. olay çıkması olası maçta. aykut takımı değiştirmiş biraz. muhtemel 11: volkan, orhan, bekir, yobo, ziegler, cristian, selcuk, ozer, alex, stoch, bienvenu özer yerine caner olsa daha iyi olurdu tabi ama aykut seviyo özer'i.
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Fenerbahçe kazansın istiyorum.Hani tabiiki bizi yine yenerler ona bişey demiyorum da bunlara puan kaybederlerse o zaman bizi kesin yenerler.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Özer'e olan inancım artık çok azaldı, ne zaman fırsat tanınsa değerlendiremiyor. Büyük takımda kanat oynayacak adam değil, misal geçen hafta Gökhan'ı delirtti, hiç yardım etmiyor geriye, kız gibi defansif yönü. Anca forvet arkası serbest oynarsa iş yapar ya da gider küçük takımın büyük oyuncusu olur eskisi gibi.
loop Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bak maçta sakın cb ye laf falan atmayın alırlar aklınızı :D
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 emre atılır alex sakatlanır emre niye kadroda yok lan atılsaydı da derbide oynamasaydı
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Dia hazırken Özer molozu niye oynatılır anlamıyorum, adam Alex'in yarı yaşında ama daha az koşuyor, daha güçsüz, ne kanada faydası var ne göbeğe.
yusema Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 2. yarı , özer çıkıp yerine kimse girmese bile razıyım.Yeter şu adam oynamasın artık..
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 böyle bitsin çarşamba puan farkı çok açılmaz dfs
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 "Tatar Ramazan" said: Dia hazırken Özer molozu niye oynatılır anlamıyorum, adam Alex'in yarı yaşında ama daha az koşuyor, daha güçsüz, ne kanada faydası var ne göbeğe. istatistiklere bak en cok kosan adam ozer ama pek faydali degil iste dia ftw
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Özer çoçuğum olsa redederim 45 dakka takımın azına sıçmasını ve üstüne golü yedirmesini geçtim, bir de Alex'in 1 metre önünde durup top bekliyor, adama engel oluyor atakta?? ulan faydan yok bari gölge etme asdasdaasda Selçük'ü de al ve git Özer pls pls edit: yemişim istatistiğini, adama ne zaman fırsat verilse saçmaladı yıllardır, yeter artık. Neyse Semih girdi yerine zaten
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Bienvenü çıkıp Dia girmeli o kanada, hiç deilse 30dk maç ritmi yakalar.
Red Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 sarı kart cezazlı duruma düşen falan yok mu fenerde hiç sdfs
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Yok tam kadro geliyoz TT'ye yargılamaya... Dia giriyo aferim Aykut
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 yok vallahi olmaz bırakmayız yani çakmadan gitmeyiz alışmışız bikere dadından yenmiyi o derece
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 dianın iyileşmesi çok iyi oldu ya, kanatlar baya formda derbi öncesi hangileri ilk 11 çıkcak bakalım
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 1- Fener'in formasıyla şortu cidden aynı takım mı? yoksa şort bulamamışlar başka formanın lprtunu mu giymişler? çok kötü durmuş 2- Özer-Stoch dansında korktum resmen lan bi an öpüşçekler zannettim ciddi
Öne çıkan mesajlar