St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Şöle bir baktımda konu dışının ilk sayfasındaki çoğu konu taşınmış garbage millet bilmiyor yada ayırt edemiyor galiba hangisi nereye gitçek(ben dahil)nedir aradaki fark?[signature][hline] Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 1 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 i see amma amacı dışında kullananı var ,bir nevi geyik deposu o zaman aslında işe yaramayan topiclerin tuzlandığı yer.[signature][hline] Halfmumi,08 Haziran 2004 04:13 tarihinde demiş ki açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 said: Lykastos, 25 Mayıs 2004 13:00 tarihinde demiş ki: i see amma amacı dışında kullananı var ,bir nevi geyik deposu o zaman aslında işe yaramayan topiclerin tuzlandığı yer. bi bakıma öle[signature][hline]Where is Anatolia? I Love Anatolia!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2004 küfür etsen daha iyiydi :)) doru sölüosun ama bi fark olmamaya başladı artık millet konu bulamadıkça[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya şuraya yazıım yeni konu açmadan garbage a atılan mesajlar post tan sayılmıyo mu[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 resmi olarak sayılıyo ama biz saymıyoz :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: UltraPsycho, 09 Ekim 2004 21:58 tarihinde demiş ki: resmi olarak sayılıyo ama biz saymıyoz :) hayır mesela soru işretinden bakınca gözükj müo o annamda dedim[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: YSidiousY, 09 Ekim 2004 21:50 tarihinde demiş ki: ya şuraya yazıım yeni konu açmadan garbage a atılan mesajlar post tan sayılmıyo mu "mesajlar" "posttan" sayılmıyo mu? ilginç tabi[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ?'nde gözüküyor yani posttan sayılıyor.[signature][hline]arcane, 09 Ekim 2004 14:49 tarihinde demiş ki: bbcodesuz imza, imza diildir. www.heavymetaltr.com/forum [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 09 Ekim 2004 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Cthulhu_, 09 Ekim 2004 22:02 tarihinde demiş ki: ?'nde gözüküyor yani posttan sayılıyor. bende gözükmüyo alala bi mod baka bilirmi *!elini kaldırır* :D:D Edit:yeni annadım pardon :D [signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine İnşallah bende yardım severlerin melek kanatlarından alıcam inşallah inşallah inşallah...:) [Bu mesaj YSidiousY tarafından 09 Ekim 2004 22:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar