zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 kim bunlar? neden beyazlar, ne zaman ortaya çıktılar nedir necidirler? amaçları ne vs.. aklıma gelmişken sorayım yalçın küçük oltaya takılan balık mı? demek istediğim MİT'in, bazı olayların kamuoyuna farklı anlatılmasını istediği için önüne yem attığı biri mi?
Foxx Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 sence tarih bolumu dogru yermi bunlar icin?
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 olması gerektiği yer bence sence garbage'lık bir konuysa bilemem yardım edeceksen seve seve kabul ederim
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Beyaz Türk kavamını "efendiyi" okuyana kadar ekonomik ve akıl olarak çağdaş yaşamı felsefe etmiş türk vatandaşları diye bilirdim ama kitapda daha çok sonradan müslüman olmuş yahudi aileleri ve ünlü zenginler için kullanılmış. Bu yüzden kavram karmaşası yaşadım.
Pascal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Aman abi Efendiye kaptırmayın kendinizi. okudum zamanıma acıdım. O akıl küpü kitaba göre ben bir "sebatay"mışım Soner Yalçın'a cevabımdır: HADİ LEN![signature][hline]En kısa zamanda kaset çıkarıp klibimde 10 tane romen kıza araba yıkattıracam sonrada kendime kese yaptırırım artık yaşama amacım budur!
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Okuyayım okuyayım diyip bir türlü okuyamadığım bir kitap.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Pascal, 30 Eylül 2004 11:38 tarihinde demiş ki: Aman abi Efendiye kaptırmayın kendinizi. okudum zamanıma acıdım. O akıl küpü kitaba göre ben bir "sebatay"mışım Soner Yalçın'a cevabımdır: HADİ LEN! +1[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Jesperian Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 su an bir cok insanın belirttigi görüse gore, basbakanımız da bir beyaz turkmus ve beyaz turk olmayan kimse bu ulkede basbakan olamazmıs. ilginc seyler bunlar . . .
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 saçma....[signature][hline]Entelde Para Olmaz Para Olsa EnteL oLmaZ
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şu "Beyaz Türk" kavramını Yalçın Soner'den faydalanmadan açıklayabilecek biri yok mu?[signature][hline]Server is busy.
Öne çıkan mesajlar