Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 3: İddianamenin Dönüşü

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Öyle bir durumda BJK ve TS'nin de birlikte 6 7 takımın düşmesi lazım FB ile. Ne digiturk kalır ne tff kalır, yer mi düşürmek? Düşürmezler. Ama puan silinirse FB'nin kendisini düşürmesini destekliyorum. İspatı olmayan bir mahkemenin suçlusuymuşuz gibi ceza verilecek. Yapılmışsa bu iş 3. lige de düşsek farketmez, o utanç ile kimse destek olmaz Aziz'e ve yönetime. Ama yoksa bir şey, zamanla çıkacaktır, o zaman bakacağız önümüze..
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=J4dmTCsf1Wk

beyler beşiktaş'ı kurtarmış tff. neyse hakları yenmicek demekki.

Başka kimsede yok ki bu kadar sonuç dediği yerde sesi iyice açıp tekrar dinleyin yalnız. Başka bir şeyler de diyor mu yoksa orada =)

Bu arada cumhuriyet de TFFnin ŞLden men etme sürecini yazmış
http://www.cumhuriyetspor.com.tr/fenerbahceyi-sampiyonlar-liginden-kim-men-etti.html
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

bu toplantıdan sonra malum yabancı sınırı kalktı yoksam başımız beladaydı ki
sonra adamlar yazılı resmi açıklama yaptılar konuşma sınırlama ile ilgilidir diye
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

mokoko said:

bu toplantıdan sonra malum yabancı sınırı kalktı yoksam başımız beladaydı ki
sonra adamlar yazılı resmi açıklama yaptılar konuşma sınırlama ile ilgilidir diye

Okey de sesi tekrar açıp dinlersen "başka kimsede yok ki bu kadar delil melil sonuç" diyor adam. Delil dediği Q7 olmasa gerek
Sosyal ağlarda paylaş

ben başından beri aynı şeyleri söylüyorum şike varsa küme düşsün bu kadar basit.fb yöneticilerinin çoğu düşmemek için ellerinden geleni yaptılar onu da inkar etmiyorum.ama bjk kupayı geri verdiğinde şov yaptığını söylemiştik,bu da ispatı oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Sikeye falan inanmiyorum ben.
UEFA davasini da catir catir kazanacagiz. Bunu platini de biliyor o yuzden baski yapiyor hemen karar alin dusurun edin yoksa milli takimlarinizi sutlarim diye tehdit ediyor ama buna yetkisi yok. Tek derdi Fener sike yapti bak tff de dusurdu diye CAS davasinda elini guclendirmek.

Mehmet Ali Aydinlar aslanlar gibi direniyor helal olsun.

Kume dusme bekleyen unal baskan da cok bekler. Fenerle kimse basa cikamaz. 3 Gs 1 Fener edemez. :)
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

burdaki çoğu bjkli de suçluysak düşelim diyo. ama fenerin(yönetimin) gidip de adaleti savunuyo olduğunu iddia etmek saçma. hatta şu durumda gs veya bursa'nın da tek düşündüğü kendilerinin çıkarı sonuçta.

ben bjk taraftarına bişey demedim ki zaten.yönetimin iki yüzlülüğüne dikkat çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

UEFA davasini da catir catir kazanacagiz. Bunu platini de biliyor o yuzden baski yapiyor hemen karar alin dusurun edin yoksa milli takimlarinizi sutlarim diye tehdit ediyor ama buna yetkisi yok. Tek derdi Fener sike yapti bak tff de dusurdu diye CAS davasinda elini guclendirmek.

Kume dusme bekleyen unal baskan da cok bekler. Fenerle kimse basa cikamaz. 3 Gs 1 Fener edemez. :)

Arkada kalmis. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

nscorp said:

Abi iğrençlik değil, gerçekten gülerken ağzımdaki yemeği ekrana püskürtücektim, ahahahahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...