Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 İndirdim oyunu önce ses ile ilgili error verdi sessiz yaptım sonra char yapma ekranindan sonra bi dosya yok dedi o doyaya benzer adda vardi onun adini degistirdim tam olacak derken bu seferde yeterli hafıza yok dedi nasil çalıştıracam bunu ya??[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 http://prdownloads.sourceforge.net/vdmsound/VDMSound-2.0.4-WinNT-i386.msi?download Burdan Download et VDMSound u ardından bilgisayarına kur ve ultima 7 nin exe dosyasına sag tusla tıklayıp ordan VDMS ile çalıştır a tıkla. Sorunun büyük ihtimal çözülecektir.[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Cevap vermiş yukarısı. [Bu mesaj Apache tarafından 22 Şubat 2003 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Ben bu programı indirdim fakat program sadece nt bazlı windows versiyonları içinmiş ben win98 kullanıyorum. Neyse yinede sağolun son çare lvl dergisinde bahsedilen abandon loader yükledim ondada ultima 1 var sadece..[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 ultima 7 için de link versenize[hline].:LevieMaxilackOnline:. Sörf Tahtasından Düşmeyin!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2003 Abandon Loader'ı dene birde. Yahoo dan aratırsan download adresi çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Şu oyunu oynayacam ama birisinin konuyu anlatması lazım :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 www.gamefaqs.com Burdan bak konuya falan.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar