Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kilo almam lazım acilen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben zayıf bir insanım,beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.Yani gittikçede zayıflıyorum birde son kız davası filan beni mahvetti yemeden içmeden iyice kesildim.Yani ne tür gıdalar yersem kilo alırım.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
git burger king de yemek ye sonra git waffle ye dondurmalı falna
sonra bi daha burger king de yemek ye sonra git waffle ye
sonra bi daha ....[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Abus, 09 Ekim 2004 03:00 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar ben zayıf bir insanım,beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.Yani gittikçede zayıflıyorum birde son kız davası filan beni mahvetti yemeden içmeden iyice kesildim.Yani ne tür gıdalar yersem kilo alırım.

ekmek ye
her öğün bi tane[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
Keşke hatun olsaymışsın, dayardın doum kontrol hapını PUFFF die şişerdin...
Bence en kısa sürede bir body salonuna yazıl, en sağlıklı kilo alma yöntemi..Hem iştahında açılır..Psikolojik olarakta inanılmaz sonuçları war..[signature][hline]BurN BabY BurN!
Mesaj tarihi:
Her gece yatmadan önce bal kaymak sürülmüş 1 tane ekmek ye. (1 Ekmek derken tamamını yani) Kilo almazsan adam değilim.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
makarna
ketcap ve mayonez karisimiyla guclendirilmis, ogrencinin kilo alma ve doyma yemegi

ne biliyim seker at caya kahveye eger alisabilirsen
ben rejimdeyim tam terisni yapiyorum cunku :P

canin cektigi anda ye bisi (cikolatali puding misalen :P)

git bi durumcuye ye ye ye[signature][hline]Silence in the studio!
Mesaj tarihi:
her aciktiginda tam ekmek arasi sandvich yap kendine tabi bakmican sandvich e yicen onu (ohoh onu nasil yicek yaa) :lol:[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock:
Mesaj tarihi:
Yediklerini yatmdan önce ye ve yaglı şeyler ye ama cok abartma:) yatmadan once yersen yatınca yediklerini sindiremıon hepsi yağ oluo[signature][hline]Hakanaka SkyWalker
Mesaj tarihi:
bende zayıfım gayet memnunum:D
ayrıca çok pis boğaz ve baya yiğen bir insanım.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Mesaj tarihi:
işi ustasından ogren :)..
Az ogun ye ama ogunlerde abar..ekmegi kolayı abart.
fazla dusunme..
eger hala alamıyosan psikolojik yolu dene ki en iyisi bu..
hergun farklı bısıler yap ve hergun kilo aldıgını dusun..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
hala almıyorsan;
yag hucrelerin az yada cok az demektir..yanı ıstedıgın kadar ye boka gider..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
Mesaj tarihi:
bira ic :) bira gobegi yaparsın
gece 2-3 te durumcuye git durum ye 2 -3 tne :D ye bn bole 2 ayda 10 kilo aldım...almasaydım keske abartı bi zayıflıgın yoksa bos ver kilo almayı zayıf kal :)
Mesaj tarihi:
bu arkadaşların söylediklerini sadece kilo almak isteyenler değil kısa yoldan kalp hastası olup erkenden terk-i diyar etmek isteyenlerde uygulayabilir. Beklenmeyen bi etki görüldüğünde qui ye başvurunuz. ölmezseniz falan.[signature][hline]horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı.
Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun.

Mesaj tarihi:
Hergün Chicken Royale , akşamları da KFC'den 20'li hot wings olayını tek başına yap. Bu arada bol bol cheetos ve doritos falan ye , boş vakitlerinde hep tıkın...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D
Müslüm baba sen bizi diskoya götür
-La hede hödö degetin...
Müslüm beeeey !
-ben bey değilim
not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir...
  • Yeni Oluştur...