Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Arkadaşlar ben zayıf bir insanım,beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.Yani gittikçede zayıflıyorum birde son kız davası filan beni mahvetti yemeden içmeden iyice kesildim.Yani ne tür gıdalar yersem kilo alırım.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 benim de kilo vermem lazım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 git burger king de yemek ye sonra git waffle ye dondurmalı falna sonra bi daha burger king de yemek ye sonra git waffle ye sonra bi daha ....[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 önerilen yöntemin beni ekonomik krize sokmaması da gerekiyor.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Abus, 09 Ekim 2004 03:00 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar ben zayıf bir insanım,beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyo.Yani gittikçede zayıflıyorum birde son kız davası filan beni mahvetti yemeden içmeden iyice kesildim.Yani ne tür gıdalar yersem kilo alırım. ekmek ye her öğün bi tane[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AngeLinFirE Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Keşke hatun olsaymışsın, dayardın doum kontrol hapını PUFFF die şişerdin... Bence en kısa sürede bir body salonuna yazıl, en sağlıklı kilo alma yöntemi..Hem iştahında açılır..Psikolojik olarakta inanılmaz sonuçları war..[signature][hline]BurN BabY BurN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu kadar diyilsindir abi işallah.. :)(allah korusun...)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bizim bi Almanca öğretmeni var, bu kadının daha az kaslısı.[signature][hline]AFS'den nefret ediyorum. Sevdiğim geri dönene kadar da nefret etmeye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Her gece yatmadan önce bal kaymak sürülmüş 1 tane ekmek ye. (1 Ekmek derken tamamını yani) Kilo almazsan adam değilim.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 herseyi sarimsakli yogurtla ye : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 makarna+ekmek mantı+bol yag+ekmek 1 ekmek arası 1 tam çokokrem.. dah sayimmi :)[signature][hline]Gitmem gerek bu şehirden Bir rüya oldun sevdamın gergefinde Neden çocuklar beni gösteriyor Yağmur yağsa güneşin yerine Ha gayret güzelim gayret Biter elbet bu yağmur sabret Düş sokağı sakinleri tartışma topiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hemen bir diyetisyene giderek adam gibi kilo al, ilerde sorun yaşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi gel ben sana fazla olan 5 kilo mu veriyim anlasalim :lol:[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 makarna ketcap ve mayonez karisimiyla guclendirilmis, ogrencinin kilo alma ve doyma yemegi ne biliyim seker at caya kahveye eger alisabilirsen ben rejimdeyim tam terisni yapiyorum cunku :P canin cektigi anda ye bisi (cikolatali puding misalen :P) git bi durumcuye ye ye ye[signature][hline]Silence in the studio! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 her aciktiginda tam ekmek arasi sandvich yap kendine tabi bakmican sandvich e yicen onu (ohoh onu nasil yicek yaa) :lol:[signature][hline]:rock: ben 12 yasında deilim 92 okul numaram :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 git bir arkadasinla mc donalds a oradan kupon al yada kapilarinda yat ne olur ne olur bana big mac verin triple olsun ide 3 gunde 10 kilo almazsan .... .:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bünyen kilo almaya müsaid degilsen icine kamyonda girse kilo almazsin.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bende zayıfım ama mutluyum, çeviğim, hızlıyım. :D[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Yediklerini yatmdan önce ye ve yaglı şeyler ye ama cok abartma:) yatmadan once yersen yatınca yediklerini sindiremıon hepsi yağ oluo[signature][hline]Hakanaka SkyWalker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bende zayıfım gayet memnunum:D ayrıca çok pis boğaz ve baya yiğen bir insanım.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 işi ustasından ogren :).. Az ogun ye ama ogunlerde abar..ekmegi kolayı abart. fazla dusunme.. eger hala alamıyosan psikolojik yolu dene ki en iyisi bu.. hergun farklı bısıler yap ve hergun kilo aldıgını dusun..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 hala almıyorsan; yag hucrelerin az yada cok az demektir..yanı ıstedıgın kadar ye boka gider..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bira ic :) bira gobegi yaparsın gece 2-3 te durumcuye git durum ye 2 -3 tne :D ye bn bole 2 ayda 10 kilo aldım...almasaydım keske abartı bi zayıflıgın yoksa bos ver kilo almayı zayıf kal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bu arkadaşların söylediklerini sadece kilo almak isteyenler değil kısa yoldan kalp hastası olup erkenden terk-i diyar etmek isteyenlerde uygulayabilir. Beklenmeyen bi etki görüldüğünde qui ye başvurunuz. ölmezseniz falan.[signature][hline]horacegoesskiing, 02 Eylül 2004 21:09 tarihinde demiş ki: yav... clinton gibisi gelmedi be. süper adamdı. Bunu yazan tosun gönüller neşeyle dolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Hergün Chicken Royale , akşamları da KFC'den 20'li hot wings olayını tek başına yap. Bu arada bol bol cheetos ve doritos falan ye , boş vakitlerinde hep tıkın...[signature][hline]Tezahüratlar by 8/D Müslüm baba sen bizi diskoya götür -La hede hödö degetin... Müslüm beeeey ! -ben bey değilim not : Müslüm babamız okulumuzun saygıdeğer hademesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar