DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ben de sifayi kaptim galiba :/ jerseyin hayirlisi
benjani Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 keşke yasak kalksa da bizde orda olabilsek.
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 eski köye yeni yeni adetler tövbe tövbeee
Red Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi zaten kahrolucaz.bide gidip tribünde kahrolamam :)
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kime artislik yapıyon bende gençler maçına gidiyorum. GS bonus olmadığı için bilet alamadım belkim bilet kalırsa fakir kategorisinden alıp gelmeyi düşünüyorum
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Ankara soğuk o yüzden gitmiyorum, evde dijitürkümle izlicem. Derbinin tadı bir başka. İstersen sana da alayım bir biletlik hakkım var :PP
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 kavurma said: Ankara soğuk o yüzden gitmiyorum, evde dijitürkümle izlicem. Derbinin tadı bir başka. İstersen sana da alayım bir biletlik hakkım var :PP alabilirsen süper olur walla :)
toggie Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 ulan sans eseri yine is icin istanbul'a geliyorum ve yine hafta ici mac var, hem de derbi. nasıl gitmiyim simdi ben bu maca yahu? aslında otelde gotu bası yayarak, bira icerek falan izlemek de fena degil. oha bilet fiyatlarına gel ahahaha, hayatta gitmem. sirkette cekilis oluyo gerci her mac icin, ona katılır kazanırım belese giderim belki :)
Öne çıkan mesajlar