emrahozbek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 slm, benim 10 gündür outlook sorunum var. mail alıyorum ama gönderemiyorum. bitin ayarlar tam acaba farklı bir sorun varmısır diye size yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi ayarların hatalıdır, onları düzelt. Varya hani şu smpt server merver onları kontrol et. öle yapıo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahozbek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 inan herşeyi yaptım ya ama olmuyor. senin kullandığın ayarları kullanayım istersen sende kullanıoyorsan Suark said: abi ayarların hatalıdır, onları düzelt. Varya hani şu smpt server merver onları kontrol et. öle yapıo o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 serverına özeldir ama benimkiler farklı şimdi =). hangi adresi kullanıosan, onun sitesinde bi helpi vardır.gmail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Aynı ayarlarla Thunderbird ile dene bir de . Yine olmuyorsa ya server da sıkıntı var ya da bir şekilde ayalarda bir detayı atlıyorsun ya da yanlış giriyorsun. Hangi hosting ise yardım bölümünde detaylı anlatım ya da video vardır büyük ihtimal . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 emrahozbek said: inan herşeyi yaptım ya ama olmuyor. senin kullandığın ayarları kullanayım istersen sende kullanıoyorsan Suark said: abi ayarların hatalıdır, onları düzelt. Varya hani şu smpt server merver onları kontrol et. öle yapıo o wuuttt http://troll.me/images/angry-samuel-l-jackson/what-you-say-nigga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emrahozbek Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 info kullanıyorum ama 10 gün önce normaldi, 10 gündür herşey iptal oldu. ne yapsam olmuyor. benim adresi yurtdışından aldılar bende türkiyede kullanıyorum acaba bu yüzden br sorun olurmu ? Suark said: serverına özeldir ama benimkiler farklı şimdi =). hangi adresi kullanıosan, onun sitesinde bi helpi vardır.gmail mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 abi işle alakalıysa it yi arasana, outgoiong server şeysi değişmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 hoca telekom dallaması 25 smtp portunu engelliyo. 366 veya 587 yapmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Suark said: abi işle alakalıysa it yi arasana, outgoiong server şeysi değişmiştir. her halt için it'lere koşmayın :) acıyorum bazen adamlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 adres filan degismistir. have you tried turning it off and on again? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 En hastasi oldugum musteri tipi bu arkadas gibiler. Birader hata mesaji diye bir seyden haberin var di mi ? At bakim sen onu bi suraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 senko said: Suark said: abi işle alakalıysa it yi arasana, outgoiong server şeysi değişmiştir. her halt için it'lere koşmayın :) acıyorum bazen adamlara sdf valal şifrelerimi unuttuğumdan haftada bir arıorm ben sabahın köründe "ehehe şey şifremi unuttumda" böle utanıyorum artık ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ya neler var... -bilgisayar açılmıyo! gidip bakarsın fiş takılı değil, haftasonu temizlikte falan çıkarmışlar vs. ya da bilgisayar açılıyo, windows update falan yapıyo "hemen" açılmıyo. bi de şey var mesela: -benim internet niye yavaş? ya da maillar gitmiyo? e eben 32 MB mail yollamaya kalkarsan gitmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ahaha printer muhabbetleri çok komik oluyor bi de ya :d ulan başına gçesen kurcalasan biraz anlıyacan tüm fonksiyonlarını makinenin ama yok her haltı it'cilere soruyorlar. benim işim düştüğünde gittim kurcaladım aleti, önce bozdum sonra düzelttim :) mutlu mesut bir ilişkimiz var şimdi yazıcı ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 ne zaman akıllı aklı başında yazıcılar yapacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 istedikleri kadar akıllı cihaz yapsınlar, sümüklü mendilini yazıcının kağıt tepsisinde unutup baskı almaya kalkanlar da oluyo. eğlencesine laserjeti söküp parça pincik ettim. :D sonra toparladım çalıştı bi de euhuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar