ZERO-G Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Düşündüm taşındım satmaya karar verdim. Core Player. pvp ve pve için eğitilmiş. Aynı zamanda iyi bir trader, üretimci, inventor. eksikleri yok denecek kadar az. Aynı zamanda Cap Pilotu, Amarr Gemilerine perfect binebiliyor. Popüler tüm pvp gemilerini kullanabiliyor. Aynı zamanda da cap pilotu. Tam bir ISK Hunter. >Link aşağıda... http://eveboard.com/pilot/General_XAN eveboardda yazdığı gibi şu anda 84,9M SP train edilmiş şekilde ve hala train etmekte. Bugün itibari ile 249 gün gametime acounta işlenmiş durumda. İlgilenenler 0538 474 93 93 nolu telefondan bana ulaşabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 para etmez bu : )) Gel hirr -A- ya katildi gene beraberiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Ben kararlıyım TL karşılığı satacağım çok sıktı eve online. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 cok dağıtmıssın charı umut ayrıyetten onca senenin emeği hakkını bulacak mı TL karşılığı satınca Nasıl olsa acc'u hicbir şekilde silmiyorlar, eğer sıkıldıysan dondur Subscriptionunu isteyince geri dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Moss said: para etmez bu : )) Gel hirr -A- ya katildi gene beraberiz NE??? vay arkadas neler olmus ben yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Star Wars oynarım belki bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2011 Hayrına bana versen olmaz mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Glatheros said: Moss said: para etmez bu : )) Gel hirr -A- ya katildi gene beraberiz NE??? vay arkadas neler olmus ben yokken. bakalim o sc yi nasil cikaracan ordan merak icindeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZERO-G Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Güncel ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar