MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yer yok ondan gidip almıyorum diyorum[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 anladık o kadarını canım, aptal degiliz :) ama oradaki oyunlardan hrhangi biri bile 1 gbdan fazla bence bi temizlik yap.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 alırsın rome, olursun lord. olmadı sankim?.. neyse.:)[signature][hline]It is said that the mere touch of a kami is like embracing the sun itself. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ya biraz önce COD:UO yu aldım install ediyorum ama habire uçak resimleri falan gösteriyo. acaba uçak kullanabiliyomuyuz bilen var mı?[signature][hline]Geçip giden zamanları Bir yerlerde bulsam Sonra üzülsem Üzüldüğüme üzülsem Gözyaşıma dalıp dalıp Seni hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 harbi uymadı :) evet abi bikac bolumde kullanıyosun[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar