DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Evet opera ile patiye giriliyor ama diger browserlarda acmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2012 s2 yi kullandigim gibi kullaninca %35 pil gitti tum gun, s2 de %80 bitiyordu. pil omru (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yanlız önceden giriyordum ne ki mesele? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Birde samsung smart sinema güncellenmiyor. İçindeki filmleride izleyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Bende bir sıkıntı yok açılıyor Smart Sinema ama ben onun yerine MX video player ve HD film izle programını kullanıyorum süper güncel bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 nasıl izliyorsun ki ordan. Samsunga login olmak yetiyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 ics leak olmus fena degil deniyor http://www.engadget.com/2012/04/03/ice-cream-sandwich-leaks-for-samsung-galaxy-note/ at-t modeli icinmis pehh.. neyse yakindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Smart sinema icin tabiki once login olmak gerekiyor ama HD film izle icin oyle birsey gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 login vaziyette zaten. Ama olmuyor nedendir bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Boşver smart sinemayı bir cacık yok onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 ICS Mayıs'a kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ics stunner 5.0 inanilmaz iyi. 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 şimdi geldi 3 tane, açtım kendime olanı çok hoşuma gitti, çok kocaman ama çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Elin alisinca emin ol kocaman gelmeyecek :) Aksine digerleri oyuncak gibi kaliyor belli kullanimdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Ay başı gelsin bende alıcam 1 tane, arkadaş çok büyük falan dedi ama alışırım umarım :) videosunu izledimde harika telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Kanuni said: ics stunner 5.0 inanilmaz iyi. 10/10 romlamı kullanıyorsun. ben pek sevmedim rom olayınıda ics için tekrar bi deneyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 rom iste o zaten custom. ics custom rom nefis. hic bir hatasini bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 ics stunner diye bulamadım ben google playde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bazıları telin ekranında lag var diyolar doğru mu olay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Dragonfire said: ics stunner diye bulamadım ben google playde. nerden cikti play :) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1552554 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DoubleW said: Bazıları telin ekranında lag var diyolar doğru mu olay? ics custom romlarda gormedim oyle bir sey hatta cok seri ve rahat.. arti ses inanilmaz guzellesiyor customlarda. samsung rom kullanmiyorum hatirlamadim tam lag varmi yokmu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 DoubleW said: Bazıları telin ekranında lag var diyolar doğru mu olay? Ram kullanımı 650-700mbyi geçince oluyor lag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 türkiye ye gelirken izleyeyim diye anime depolamayı düşünüyorum alete. Videoları nasıl atıyoruz acaba ? Yani hangi programı kullanıyoruz en iyi kalite aktarmak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 gerek yokmuş ya çevirmeye,mkvleri avileri atıyorum açıyor çat diye ne güzel yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2012 Cevirme fln gereksiz 1080p dahil butun cozunurluk ve turleri cat diye aciyor zaten. Mx Player kullanirsan daha efektif stock playera gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar