DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ICS için temiz yükleme yapılmadığında sıkıntılar olabiliyor. Bende de batarya sorun yaratmıştı sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 temiz yüklemeden neyi kast ediyorsun? normal kendi upload serverine bağlandı uploadladı bir sorunla karşılaşmadı. Wipelayıp tekrarmı kurayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ben Kies ile kurdum çıktığı ilk gün, hiç bir sorun olmadı şimdiye kadar. Wipe falan etmemiştim, hiç bi programı da tekrar kurmaya lüzum falan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Evet fabrika ayarlarına dönmekten bahsediyorum yalnız ICS yükledikten sonra wipre yapanların bazılarında cihazlar brick olmuş o yüzden araştırmadan yapmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Note un sesi genel olarak dusuk gibi geliyor bana. Skype ile gorusurken karsi tarafin seside acayip az geliyor. Anlayamiyorum karsidaki insanlari resmen. Bunun sesini dahada yukseltecek bir aplikasyon ayar falan yokmu. Volume ayarlarinin tamamini tepeye cektim ama faydasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Kulaklık falan takıcaksın büyük ihtimalle o zaman skype da, kulaklık daha iyi bir ses veriyordur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Yok ya yeterince iyi ses vermiyor bence. Bu arada bugun kipada 1500tly satiliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bugün gittim elleştim cihazla. tek elle kullanabilirim çok büyük gibi gelmedi ama kot falan giyerken kırılır bükülür gibi bir hisse kapıldım çekimser kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 @Dragon , Paralel ithalattır 1500 TL ye?? paralel olduktan sonra 1300 e kadar var fiyatlar internette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Yok oyle kirilip bukulme fasli cok zor ben korumasiz kullaniyorum milim cizik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Valla bilmiyorum kipa sonucta genpa ile anlasmaliydi ama genpanjn samsung olayi varmi varzsanirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o kadar mükemmel değil ama iyi. o fiyata daha seveceğiniz birşey bulabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Note dan daha seveceğiniz bişi zor bulursunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ICS li notu olan biri söyleyebilirmi; şipşak foto çekilebiliyormu artık?(kasmadan,beklemeden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 aokp ics yuklu bende aciyon cekiyon iste. sipsak oluyor herhalde bu. camera ikonundan sonra 2 saniye icinde cekilmis oluyor ilk foto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Yok halen delay var malesef. ICS en son Note'a çıktı ama en problide Note oldu kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 valla sizin bahsettiginiz herhalde samsungun ics i, o dandik. aosp veya aokp deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 nasıl yani her firmanın farklı icssi mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 akop falan garantiyi bozmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 bozar herhalde emin degilim ki, aokp aosp miui zirt pirt degistiriyorum :) biliyorsun hard brickde yaptim servisden karti degistirip verdiler geri canavar gibi kimsede siz custom yuklediniz ondan yandi garantisi kalkti demedi. ama benimkisi hiiic acilmiyordu oyle boyle degil yani. custom herhangi bir sey her zaman zarar verme ihtimali olan seyler. ha ayrica birbirlerinden aman aman da farklari yok ancak samsung romlar ciddi kotu yani. en kotusu samsung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mechanixx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dün bir update çıktı, bu ICS den sonraki ilk update. Ancak bunu yükledikten sonra şimdi telefon ilk açılışta Samsung logosunda takılıp kalıyor. İnternetten aradım yabancı forumlarda da bu problemleri yaşayanlar var ancak henüz bir çözüm bulamadım, bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Kanuni said: bozar herhalde emin degilim ki, aokp aosp miui zirt pirt degistiriyorum :) biliyorsun hard brickde yaptim servisden karti degistirip verdiler geri canavar gibi kimsede siz custom yuklediniz ondan yandi garantisi kalkti demedi. ama benimkisi hiiic acilmiyordu oyle boyle degil yani. custom herhangi bir sey her zaman zarar verme ihtimali olan seyler. ha ayrica birbirlerinden aman aman da farklari yok ancak samsung romlar ciddi kotu yani. en kotusu samsung en kotusu samsung diyosun. custom rom yukleyip karti yaktim srrvis degistirdi diyosun. kitleselerdi 800 tl kart parasi o zaman kotu diyebilirdin. Bi ustumdeki mesaj icinde yapilicak bisey yok. ya kendin baska calisan bi note firmwarei yukluyuceksin. yada ben yapamam iyice bozmiyim dersen de servise gotur acilmiyo de onlar yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 custom rom benim secimim benim hatam, samsungun cop romlarindan ustun olmasi gercegini degistirmiyor. iyi okumassan dediklerini yapmassan basina geliyor bir seyler. bunu bilmeyen yok zaten dunyada :) ben romlarin performanslari konusunda konusuyorum ve acik ara daha iyiler samsungun ics romundan (en azindan note icin) custom rom yuklemek isteyende cilesini bilir ceker bozar bunun konuyla alakasi yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 birnumaram.com diye bir yerden aldım bakalım nolucak , en uygun ve beyaz renk sunan site orasıydı . Sahtekar bir yer değildir umarım da hızlı yollarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar