Tron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 az önce bir arkadaşım facebook'tan paylaşmış. Bir çok kişi için pek anlamı olmayabilir. Fakat çok iyi ve kaliteli bir proje çıkmış. (tu) http://www.turkiyeposterleri.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Site Chrome uyumlu değil, meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 çok pardon :) linki ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Çok hoş şeyler varmış.Ve işin güzel tarafı adamlar satış yapmıyor.Yüksek çözünürlükle indir sonra git biyerde bastır as duvarına demiş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Hahah supermis. Onyargi ile actim, ters koseye yattim. Ellere saglik ekibin. Agizdan yayarim elimden geldigince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Üzerinde Türkçe şeylerin yazdığı posterler de olsun. Hep İngilizce olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 ırmağının akışına ölürüm türkiyem cCc tarzı bi şey bekliyodum doğrusu da, gayet güzelmiş. satış yerine yüksek çözünürlüklü bi şekilde sunmaları çok iyi olmuş, gerçi satılıyo olsa da baya alan çıkabilirdi. neyse, şimdi onlar düşünsün o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar