Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LFG channel for Players

The_Delucian

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Acılan acılacak olan guildler icin topic ancak oyuncular icin yok, genel olarak acılan guildler hardcore PvP yada PvE olacak diye dusunuyorum o yuzden benim gibi casual sayılacak sekilde oynayacak, gırgır samata donen social bir guildde zaman zaman 3-5 men flash point yapacak, lvl 50 olunca 20 men flashpoint e gidip tank 1 shotta yatınca la la agzımı kırdılar diye aglarken vent/mumble dan gulme krizleri yasatacak bir guild arayısım var, Oynun hikayesi tabanlı gidecek sevgi dolu bir guild arayısım var ve kesinlikle casual olacak 5 sene wow ve 500+ gun gameplayle hayatımı yeterince xtim zaten :)

guildlere apply etmek istemedim dedigim gibi onların kadro yapısında ihtiyac duyacakları tarz bir gameplayim olmayacak,

benzer applicationları olanlar buraya yazsın gerekirse aramızda organize olur biryerlerde baslarız vsvs ...

umarım topic kirliligi yaratmamısımdır :) may the force ... opet full force ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
pvp serverında türk yabancı karışık fark etmez, casual kasacak ya da hardcore takılsalar da her elemanını buna mecbur etmeyecek, pve pvp canları ne isterse yapabilecek genelde gece geç saatlerde bile içerisinde online insan barındıran tercihen empire guild varsa ses edebilir mi.

genelde geceleri 22-02 saatleri arasında oyunda olucam, o saatlerde bir şey istenirse benden yaparım ama eskisi gibi hardcore kasamıycam yani.

varsa uyan ses etsin, 14 yaşında sweedishlerin eline komayın beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...